Gazete Vatan Logo
Diğer Sporlar Tartışmaya Trump da dahil oldu: Beyaz Saray’da onu istemiyorum

Tartışmaya Trump da dahil oldu: Beyaz Saray’da onu istemiyorum

NBA'daki tartışmaya ABD Başkanı Trump da katıldı. Trump, Kerr için şunları söyledi: “Çin ile ilgili basit bir soru sorulunca Steve Kerr’ün eğilip bükülmesi çok komik. Boğazı düğümlendi, çok zayıf ve zavallı gözüktü. Beyaz Saray’da onu istemiyorum”

Tartışmaya Trump da dahil oldu: Beyaz Saray’da onu istemiyorum

NBA ile Çin arasındaki krize Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Başkanı Donald Trump da dahil oldu.Golden State Warriors Başantrenörü Steve Kerr ile San Antonio Spurs Başantrenörü Gregg Popovich, organizasyon ile Çin arasındaki olaylarla ilgili fazla açıklama yapmak istemezlerken; Kerr, olayla ilgili daha geniş bilgi sahibi olmaya ihtiyacı olduğunu söyledi.Popovich ise olayın komplike olduğunu belirtti ve NBA Başkanı Adam Silver'ın konunun hakimi olduğunu dile getirdi.

Trump ise Kerr ve Popovich'in bu açıklamalarını eleştirerek "Kerr, küçük bir çocuk gibi konuştu. Kerr, bunları Söylerken titriyordu. Soruyu yanıtlayamadı. ABD hakkında çok kötü konuştu. Popovich'i de izledim; aynı şeyleri söyledi. Gerçeği söylemek gerekirse korkmuştu ve iyi görünmüyordu" sözleriyle iki çalıştırıcıyla alay etti.

İki ismin de ABD hakkında kötü konuşabildiklerini vurgulayan Trump, "Ancak konu Çin olunca bir şey söylemek istemiyorlar. Bana göre bu çok üzücüydü" ifadelerini kullandı.

Bu gelişmelerin ardından Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Donald Trump, Golden State Warriors koçu Steve Kerr ile ilgili açıklamalarına bir yenisini ekledi.

Haberin Devamı

Twitter yoluyla mesajlarını paylaşmayı tercih eden Trump, Kerr için şunları söyledi: “Çin ile ilgili basit bir soru sorulunca Steve Kerr’ün eğilip bükülmesi çok komik. Boğazı düğümlendi, çok zayıf ve zavallı gözüktü. Beyaz Saray’da onu istemiyorum”

Kerr, Trump hakkında sivri eleştiriler yöneltmişti. Çin ile ilgili sorulan sorulara ise konu hakkında daha çok bilgi sahibi olması gerektiği üzerine pasif bir cevap vererek Donald Trump’a bir açık vermişti. Başkan Trump bu açığı attığı tweetle değerlendirdi.