Gazete Vatan Logo
Futbol Taşlar yerinden oynuyor! Babel...

Taşlar yerinden oynuyor! Babel...

Galatasaray’da kritik Başakşehir maçı öncesi hazırlıklar tüm yoğunluğuyla devam ediyor. Teknik heyet sürpriz bir karar aldı.

Taşlar yerinden oynuyor! Babel...

Galatasaray'da zorluk derecesi yüksek Medipol Başakşehir maçı öncesi teknik direktör Fatih Terim sürpriz bir karara imza attı.

Sarı-kırmızılılarda Radamel Falcao’nun dönüşünün yine belirlenenden geç olacak olması, Belhanda’nın da formsuzluğu iki tane pozisyonla ilgili kritik karar verilmesine neden oldu.

Babel en uçta

Buna göre Andone’nin uzun süreli sakatlığı ve Falcao’nun dönüş tarihindeki belirsizlik yüzünden Babel en uçta görev alacak.

Başakşehir ve Brugge maçlarında forvette

Gaziantep deplasmanında da oyuna sonradan girip forvet olarak pozisyonunda iyi işler çıkaran Babel’in Başakşehir ve Club Brugge ile oynanacak maçlarda yine bu bölgede değerlendirileceği belirtildi.

Feghouli 10 numaraya...

Galatasaray’da bu sezon performansıyla tartışılan isimlerden olan Sofiane Feghouli için de yine radikal bir karar alındı. Belhanda’dan 10 numara pozisyonu için istediği verimi alamayan Fatih Terim ve teknik kadronun yine Gaziantep deplasmanında olduğu gibi Feghouli’yi forvet arkası olarak oynatacağı öğrenildi.

Haberin Devamı

Taşlar yerinden oynuyor Babel...