Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Tayfun Bayındır: "Bir gecede Comolli'yi getirmek..."

Tayfun Bayındır: "Bir gecede Comolli'yi getirmek..."

"Pazar Akşamı Futbol" programının yorumcularından Milliyet Gazetesi Spor Müdürü Tayfun Bayındır, Trabzonspor-Medipol Başakşehir maçı ile ilgili çarpıcı yorumlar yaptı.

Tayfun Bayındır: "Bir gecede Comolli'yi getirmek..."

"Pazar Akşamı Futbol" programının yorumcularından Milliyet Gazetesi Spor Müdürü Tayfun Bayındır, Trabzonspor-Medipol Başakşehir maçının ardından turuncu-lacivertlilerin yönetim yapısı hakkında yorumlarda bulundu. Bayındır şunları söyledi:

"Bir gecede Comolli'yi getirmek diye bir şey yok"

"Ben Başakşehir'e ne zaman gittiysem her seferinde çok ciddi şekilde etkilendim. Görmeyen varsa gitsin görsün. Futbol kasabası gibi bir yer. Her şey stadın etrafında konumlandırılmış. İçeri giriyorsunuz ve asansörle yukarı çıktığınızda her futbolcunun kendi ülkesinin bayrağı sizi karşılıyor. Bunun gibi birçok pozitif örnek var. İstanbul Büyükşehir Belediyespor'dan Medipol Başakşehir'e dönüşüm döneminin tamamında Mustafa Eröğüt vardı. Mesela Eröğüt kariyerinde basamak basamak çıktı. Yani bir gecede Comolli'yi getirmek ya da bir gecede Ahmet'i, Mehmet'i getirmek diye bir şey yok. Bu yapılanma da doğru bir yapılanma. Görünen o ki bu ülkede Medipol Başakşehir şampiyon olduğunda en fazla yüzde 49 hissesi Çinlilere ya da Araplara satılacak ilk futbol kulübü olacak."

Haberin Devamı