Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Tek hedef 6 puan!

Tek hedef 6 puan!

Phillip Cocu, Konya ve Beşiktaş maçlarında gelecek galibiyetlerin takımın da havasını değiştireceği görüşünde.

Tek hedef 6 puan!

12 oyuncusu milli takımda olan F.Bahçe’de teknik direktör Plillip Cocu, bugünden itibaren çalışmalara start verecek. Verilen iznin ardından milli takımdan oyuncularının dönmesini bekleyecek olan teknik adam, kaybettikleri 3 maçın geniş bir analizini çıkardı.

YARDIMCILARIYLA hazırladıkları raporda savunma hataları üzerine duran Cocu, takım tam olarak toplandığında bu kritik toplantıyı yapacak. Evinde kaybettikleri Kayseri maçıyla ilgili analizlerini verilen aradan dolayı takıma aktaramayan teknik heyet Jailson ve Benzia için hazırladıklarını yeni hücum planlarını da devreye sokacak.

‘SERİ GEREKLİ...’

ORTA sahada önemli değişiklikler yapacaklarını ve artık galibiyet serisine başlamaları gerektiğini ifade edecek olan Cocu, Konya maçıyla birlikte kadroda da yeni isimlere şans verecek. Bu arada yardımcılarına da mutlak bu hafta galip gelmeliyiz diyen Cocu, “Önümüzde Konya ve Beşiktaş maçları büyük önem taşıyor.

Üst üste alınacak 2 galibiyet hem özgüvenimizi geri getirir hem de takımın havasını değiştirir. Tek ihtiyacımız olan sonuç” şeklinde konuştu.

Haberin Devamı