Gazete Vatan Logo
Basketbol Tek Pota Ligi İzmir kuraları çekildi!

Tek Pota Ligi İzmir kuraları çekildi!

Şirketlerin basketboldaki zirvesi Tek Pota Ligi heyecanı yeniden başlıyor.

Tek Pota Ligi İzmir kuraları çekildi!

Şirketlerin basketboldaki zirvesi 4x4 Tek Pota Ligi heyecanı yeniden başlıyor. İstanbul, Ankara ve İzmir’in katılımı ile düzenlenecek olan Tek Pota Ligi kura çekimlerinin İzmir ayağı 5 Nisan’da gerçekleşti. Kura çekimine İzmir’de birbirinden değerli konukların katılım sağladı. Galatasaray, Beşiktaş ve Efes Pilsen gibi büyük takımlarda oynayan Arda Vekiloğlu, Kadın Milli takım formasını 55 kez giymiş ve Bornova Beckers takım kaptanı olan Nazlı Güler ve Bornova Beckers yöneticisi Yalçın Erciyes kuraya renk katan isimlerdi.

Grupların belirlenmesiyle birlikte İzmir’de 7 Nisan’dan itibaren 7 haftalık serüvenle başlayacak. .Kuraların ardından Tek Pota Ligi 2017 Bahar Dönemi İzmir Grupları aşağıdaki gibi oluştu:

A Grubu: Yeni Asır, Norm Group, Maxion İnci Jant (Çelik), Lucky Fish, Günaydın Group

B Grubu: Klimasan, Coca Cola, Deloitte, A Artı OSGB, Ontan

C Grubu: Decathlon, MSC Medlog, Maxion İnci Jantaş, Folkart, B/S/H/

D: Grubu: CMS Jant, Egedeniz Textile, Ak Gıda, Yaşar Birleşik Pazarlama, Swiss Otel

Haberin Devamı

E Grubu: Türk Tuborg, Klemsan, Maxion İnci Jant (Aluminyum), Mopak, Turkcell

Ankara ve İstanbul Kuraları Çekiliyor!

Değerli şirket takımlarımız 25 Nisan’da Ankara’da 27 Nisan’da ise İstanbul ilimizde görkemli bir başlangıç ile yeni sezona merhaba diyecekler.

Jogo All-Star Damgası!

Bu sezon tüm illerde Jogo sponsorluğunda yapılacak olan eğlence dolu Jogo All-Star maçı , Smaç ve 3’lük yarışmaları ile turnuvanın en iyi oyuncuları parkelerde boy gösterecekler!