Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Tek transfer 10 numara!

Tek transfer 10 numara!

Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi’ne kalamadığı için transfer stratejisini değiştirdi

Tek transfer 10 numara!

Şampiyonlar Ligi’ne giremeyen Beşiktaş transferde strateji değişikliğine gitti. Daha önce, forvet arkası, sağ bek ve stoper olmak üzere üç transfer daha yapmanın planlarını kuran siyah-beyazlılar, Devler Ligi’ne katılamadığı için düşüncesini değiştirdi.

Demba Ba’ya yeteri kadar pozisyon yaratılmadığını düşünen Beşiktaş Yönetimi bu nedenle 10 numara transferine önem verirken, sağ bek için düşünülen Linnes’i rafa kaldırıyor.

İsmail Köybaşı’nın, Arsenal gibi bir takım karşısında bile sağ bek oynayabildiğini gören yönetim, bu bölgede Serdar Kurtuluş, Necip ve Atiba’nın görev alabileceğini de göz önünde bulundurarak Linnes’i listeden siliyor. Bu oyuncuyla prensipte anlaşan fakat kulübü Molde ile henüz el sıkışamayan Beşiktaş Yönetimi, stoper transferini de şimdilik askıya aldı.

Atınç’ın iyi bir performans sergilediğini düşünen Beşiktaş Yönetimi Metalist’ten Sosa veya Newcastle da forma giyen Hatem Ben Arfa’dan birini alarak transfer dönemini kapatmaya hazırlanıyor. Siyah-beyazlı Yönetim, gerekirse devre arasında Teknik Direktör Slaven Bilic’in istediği bölgeye bir oyuncu alacak. (skorer)

Haberin Devamı