Gazete Vatan Logo
Galatasaray Telles gitmek istedi

Telles gitmek istedi

PSG’den gelen 7 milyon Euro’luk teklif reddedilirken, Sambacı Inter’i çok isteyince transfere son anda onay verildi.

Telles gitmek istedi

MALİ fair-play nedeniyle G.Saray’ın Alex Telles’i gönderdiği konuşulsa da ayrılıkta en büyük pay Brezilyalı’nın gitmek istemesi oldu. 10 gün önce Sambacı için istanbul’a gelen PSG, 7 milyon Euro önerirken teklifini yükseltmedi.

Hamza Hamzaoğlu’nun da ‘Bu fiyata satılmamalı’ sözleri sonrasında yönetim, PSG’yi geri çevirdi. Ancak 10 gün sonra işler değişti. Mancini’nin isteği ile G.Saray’a gelen Sambacı, Inter’i istediğini söyleyince İtalyan ekibi ile yapılan görüşmede 1.3 milyon Euro kiralama ve 8.5 milyon Euro satın alma bedelleri Aslan’ı ikna etmeye yetti.

MALİ fair play görüşmesine hazırlanan yönetim kiralama bedelinin yanı sıra 1.5 milyon Euro’luk yıllık ücretin de Inter tarafından ödenecek olması nedeniyle 2.8 milyon Euro artıya geçmek için Telles’in transferini bitirdi.

‘G.Saray kalbimizde olacak’

G.SARAY ile yollarını ayıran Felipe Melo’nun eşi Roberta da sosyal medyadan taraftara veda etti. Karışık duygular içinde olduğu söyleyen Roberta, “Gülsem mi ağlasam mı bilemiyorum. İtalya’nın en büyük takımlarından birine gittiğimiz için mutluyum. Melo G.Saray’da her zaman tutkuyla ve sevgiyle oynadı. G.saray her zaman bizim kalbimizde olacak ve onları sevmeyi her zaman sürdüreceğiz. G.Saray ailesine teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı