Gazete Vatan Logo
Galatasaray Telles'i sat, forvet al!

Telles'i sat, forvet al!

Sarı-kırmızılı yönetimin gözü Alex Telles'e gelecek transfer tekliflerinde...

Telles'i sat, forvet al!

UEFA'nın finansal kontrolü ve gelecek sezon Avrupa'ya gidememe ihtimali yüzünden transferde eli kolu bağlanan Galatasaray'da taraftarın yolunu beklediği golcü transferi Alex Telles'e bağlı...

Brezilyalı oyuncuya PSG ardından Chelsea'nin de talip olduğu iddiaları Avrupa medyasında yer alırken, Brezilyalı sol bek için Florya'ya henüz resmi bir teklif ulaşmadı. Sarıkırmızılı yönetim Telles'in 8-10 milyon Euro aralığında satılması halinde forvet transferi için düğmeye basacak. Başkan Dursun Özbek, UEFA kontrolü nedeniyle Mario Gomez için Fiorentina ile pazarlık bile yapamamıştı.

BOFFIN GELMEK İSTİYOR AMA ZOR

Felipe Melo'nun ısrarla "Gidiyorum" demesi ve Inter'in "Bonservise para ödemeyiz" inadını Brezilyalının menajeri vasıtasıyla çözen ve bonservis ödemeden aldığı Jose Rodriguez karşılığında Melo'yu Inter'e yollayan Galatasaray'da şimdi ilk hedef bir ön libero. Hamit, Bilal gibi oyuncuların varlığına rağmen Galatasaray, Dzemaili'yi 2.5 milyon Euro'ya sattıktan sonra ön libero ve yabancı kaleci transferi yapacak. Bu arada Eskişehir'de Ali Şaşal'ın ardında yedek kalan Boffin, Galatasaray'a gelmek isterken, son kararı ülkesinde kaleci arayan Taffarel verecek.

Haberin Devamı

INTER MAÇI SONRASI LİSTE AÇIKLANACAK

Melo'dan boşalacak forma için adaylar arasında yer alan Bursasporlu Ozan Tufan'ın menajeri Ahmet Bulut'un, Beşiktaş'ın transferlerinde etkin rol oynayan isim olmasından dolayı, genç futbolcu için adım atmayan sarı-kırmızılı takımda, Inter ile hafta sonunda oynanacak hazırlık maçının ardından teknik direktör Hamza Hamzaoğlu yollarını ayıracağı isimleri açıklayacak. Kiralık gönderilmesi gündemde olan Sinan Gümüş ise kadroda tutulacak.

(Sabah)