Gazete Vatan Logo
Galatasaray Telles, Hamit ve Koray'dan derbi yorumu

Telles, Hamit ve Koray'dan derbi yorumu

Galatasaray'ın Brezilyalı oyuncusu Alex Telles, Hamit Altıntop ve Koray Günter Kayseri Erciyesspor maçının ardından konuştu

Telles, Hamit ve Koray'dan derbi yorumu

Galatasaray'ın Brezilyalı oyuncusu Alex Telles, Kayseri Erciyesspor maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Telles, "Galibiyet serisi yakaladık, bu çok önemli oyuna giren herkes birbiri için mücadele ediyor. Bu da başarıyı getiriyor. Son maçlarda iyiyim ama Hamza Hocanın verdiği güvenle herkes iyi oynuyor. Daha iyi oynamam gerektiğini biliyorum. Önemli olan hoca şans verdiğinde bunu iyi değerlendirmek" dedi.

Genç oyuncu derbi maça ilişkin, "Zor bir haftaya giriyoruz. Kupayı unutmamalıyız... Derbiler farklı maçlardır, konsantrasyon önemli. Yüzde 110 ile hazırlanacağız ve sonrasında Fenerbahçe'ye odaklanacağız" sözlerini kullandı.

"Melo'dan sonra sıra bana geldi!.."
Kayseri Erciyesspor'u 3-1'le geçen Galatasaray'da Hamit Altıntop açıklamalarda bulundu.
"3 puanı hedefliyorduk. Kontrollü bir oyun oynadık ve panik yapmadık. Pas yapmaya çalıştık. Rakibin golü güzeldi tebrik ediyorum onları da. Güzel bir galibiyet oldu. Yolumuza devam ediyoruz. Melo'nun futbolculuğu tartışılmaz. Ancak sakatlığüı var ve sıra artık bizde. Hergün iyi çalışmanın meyvelerini yiyorum. İnşallah gelecek maçlar daha iyi olur. Takım da ben de böyle devam ederiz. Derbiden önce bir kupa maçımız var. Ligde derbi öncesi 3 puanla derbiye çıkmak önemli. Özgüven oldu bize. Özgüven futboolda çok önemli. Biz de bunu yapmaya çalışıyoruz. Takım halinde hareket ettiğimizde güçlü bir takımız ve elimizden geleni yapacağız."
Koray: Çok heyecanlıyım
Galatasaray'ın Kayseri Erciyesspor karşısında 3-1 kazandığı maçta savunmada Chedjou ile birlikte oynayan Koray Günter maçın ardından konuştu
"Gayet rahat aldık oyunu. Maçı alacağımızı biliyorduk. Takım olarak iyiydik, hücumlar iyiydi. Yolumuza devam ediyoruz. Bütün gözler derbiye doğru. Heyecanla bekliyorum. Şans gelirse sürpriz olur. Elimden geleni yapmaya çalışıyorum ve orada da elimden geleni yapmaya hazırım. Fenerbahçe'den 3 puanı alıp evimize dönmek istiyoruz"

Haberin Devamı