Gazete Vatan Logo
Futbol Temiziz diyenden daha temiziz

Temiziz diyenden daha temiziz

F.Bahçeli taraftarların düzenlediği mitinge Aziz Yıldırım’ın mektubu damga vurdu

Temiziz diyenden daha temiziz

“Üzerimize atılacak suçlamaları tek tek çürüteceğiz. Taraftarın desteği sayesinde dimdik ayaktayız. Bu bize hastalığı da derdi de unutturuyor.

Bizleri yok etmek isteyenler karşısında hep birlikte duracağız. F.Bahçe‘yi bitirmeye çalışanlar başarısız olacak. Geriye de kulübe nasıl sahip çıktığımız ve sarı-lacivertli renklere beslediğimiz büyük aşk kalacak.”

- F.BAHÇELİ taraftarların, şike davasına yönelik süreçte yaşananlarla ilgili olarak kulübe destek vermek amacıyla Kadıköy’de düzenlediği mitinge başkan Aziz Yıldırım’ın mektubu damga vurdu. Yönetici Yasemin Merçil’in Yıldırım’ın kardeşleri Ali Yıldırım’ın kızları Cansu ve Lara, Acar Yıldırım’ın oğulları Aziz ve Efe ile birlikte platforma çıkarak okuduğu mesaj şöyle:



- “(DARAĞACINDA olsak bile son sözümüz F.Bahçe) sözünü kendisine taraftarlık ruhu olarak kabul etmiş sizlerden biriyim ben. Başından bu yana söylediğim bir sözü yeniden tekrar etmek istiyorum. Bizler suçsusuz, dimdik ayaktayız. Biz temiziz diyen herkesten daha da temiziz.

F.BAHÇE AŞKIMIZ, FERHAT İLE ŞİRİN GİBİ ANLATILACAK

- 14 Şubat’ta başlayacak duruşma Türk spor tarihinde bir dönüm noktası olacak, üzerimize atılmaya çalışılan suçlamaları tek tek çürüteceğiz. Bu operasyonu yapanlar ve onu fırsat bilerek, F.Bahçe’yi bitirmeye çalışanlar başarısız olacak, tarihin tozlu yaprakları içinde kaybolup gidecekler. Geriye, kulübümüze nasıl sahip çıktığınız, hep birlikte sarı-lacivertli renklere nasıl büyük bir aşk beslediğimiz kalacak. Tarihe Kerem ile Aslı’nın, Ferhat ile Şirin’in aşkı gibi bir aşk efsanesini F.Bahçeliler bırakacak ve bu yıllarca anlatılacak, sonsuza dek yaşayacaktır. Taraftarımızın sürecin en başından bu yana bizlere ve kulübümüze sahip çıkmak adına attığınız her adımı gururla ve gözlerimiz dolarak izliyoruz. Bizler bu destek ile dimdik ayakta duruyoruz. Bu destek bize hastalıklarımızı da dertlerimizi de unutturuyor.

- F.BAHÇE taraftarı dünyanın en büyük taraftar grubu olduğunu dosta düşmana gösterdi. Gencinden yaşlısına, kadınından çocuğuna hepimiz biriz ve birlikte tarih yazıyoruz. Biliyoruz ki, yaşamakta olduğumu bu acılar bizleri öldüremez, ancak güçlendirir.

LEKE SÜRENLERE EN GÜZEL YANITI VERECEĞİZ

- GEÇEN sezon tüm branşlarda şampiyon olarak tamamlayan sporcularımıza teşekkür ederim. Onların sahalarda kazandıkları başarılar, bizlerin suçsuzluğunun en büyük kanıtıdır. Onlar emekleri çalınmaya, lekelenmeye çalışılmış olanlardır. F.Bahçe bu yıl da ettiği tüm branşlarda şampiyonluk ipini göğüsleyecek ve bir kez daha kendisine leke atmaya çalışanlara en güzel cevabı verecektir. Bizlere başarılar, gururlar yaşattıkları ve başımızı her zaman dik tuttukları için başta futbol olmak üzere tüm takımlarımıza, tüm sporcularımıza ve 12. adam taraftarımıza teşekkür ediyorum. Bizler suçsuzuz ve bunu herkesin önünde ispatlayacağız. Bizleri yok etmek isteyenler karşısında hep birlikte duracağız.

Miting değil, Fener alayı!

-BİNLERCE F.Bahçeli dün atkı, bayrak ve formalarla maça gider gibi Kadıköy’deki mitinge akın etti. ‘Sana kalkan ellere kalkan olacağız’, ‘Adalet istiyoruz’, ‘Haklıyız kazanacağız’, ‘Her şeyin farkındayız sonuna kadar yanındayız’ pankartları dikkat çekerken, “Yıkılmayan son kale en büyük F.Bahçe”, “F.Bahçe Türkiye’dir, Türkiye F.Bahçe” tezahüratlarıyla kulüplerine destek verdiler.

Tamer Yelkovan’a 2 oğlundan mesaj

-METRİS’TE bulunan F.Bahçe Muhasebe Müdürü Tamer Yelkovan’ın mektubunu eşi Aycan hanım okudu. Oğulları da “Babacım seni çok seviyoruz” pankartıyla mesaj yolladı.

Yıldırım’lar ailecek Kadıköy’e geldi

-F.BAHÇE Başkanı Aziz Yıldırım’ın kardeşleri Ali Yıldırım kızları Cansu ve Lara, Acar Yıldırım oğulları Aziz ve Ege ile birlikte miting alanında yer alırken, kızları Hande ve Gülşah Yıldırım ailesinin çok sayıda bireyi Kadıköy’de hazır bulundu. Aziz Yıldırım’ın kızı Hande Gamgam da mektuplar okunurken gözyaşlarını tutamadı.

‘Suçsuzluğumuz ispat edilecek, aklanacağız’

Mosturoğlu: “Taraftarımız sayesinde ayaktayız.” Ekşioğlu: “Yargısız infaz yapanlar utanç içinde yaşayacaklar.” Turan: “Beraat edeceğiz.”

-ŞİKE soruşturması nedeniyle cezaevinde bulunan Şekip Mosturoğlu, İlhan Ekşioğlu, Tamer Yelkovan ve Cemil Turan’ın da gönderdiği mektuplar taraftarlara okundu:

-MOSTUROĞLU: Tutukluluğumuz boyunca taraftarımızın bitmek tükenmek bilmeyen desteği dik durmamıza vesile oldu. Şuna inanın; sizleri asla mahcup edecek bir tasarrufumuz olmadı. Gerçeği sonunda herkes görecek.

-EKŞİOĞLU: “F.Bahçe’yi dünya kulüpleri seviyesine getirirken hiçbir şekilde kural ve kanunları çiğnemedik. Bu davanın sonunda suçsuzluğumuz ispatlanacak ve bize yargısız infaz yapanlar hayatlarının sonuna kadar utanç içerisinde yaşayacaklar.”

-TURAN: “Gerçeklerle bağdaşmayan ve şahsım, arkadaşlarım ve F.Bahçe’nin itibarsızlaştırılmasına yönelik bu çirkin suçlamalardan beraat edeceğimize ve aklanacağımıza olan inancım tamdır.

‘FEDA OLSUN’

-YELKOVAN: Bir gün gelecek aklanacağız. Haksız yere yattığımız bu ceza F.Bahçem’e feda olsun. Ne mutlu F.Bahçeliyim diyene.”

Ünlü F.Bahçeliler Kadıköy’e aktı

-F.BAHÇE’NİN eski hocası Veselinoviç, Can Bartu, Ogün Altıparmak, Oğuz Çetin, Selçuk Yula, Erdi Demir, Semih Yuvakuran, Engin İpekoğlu, Abdülkerim Durmaz, Hasan Özdemir, Nezihi Tosuncuk da mitingdeydi.

-AYRICA Bedri Baykam, Acun Ilıcalı, Nejat İşler, Ertuğrul Özkök, Alişan, Uğur Dündar, Selçuk Yöntem, İlhan Şeşen, Ayça Tekindor, Burak Sergen gibi sanat, televizyon ve basın dünyasından önemli isimler de kulübe destek için Kadıköy’deydiler.

Rıdvan Dilmen gözyaşını tutamadı

F.BAHÇE’NİN eski futbolcusu ve teknik direktörü Rıdvan Dilmen, mitingdeki konuşması sırasında gözyaşlarını tutamadı:


“Çocukken top oynadığımızda Ivancevic, Cemil olurdum. Daha sonra Allah bana bu büyük kulüpte futbol oynamayı, teknik direktörlük yapmayı nasip etti. Yine şükürler olsun ki yıllardır bu büyük etiket altında yaşamımıza devam ediyoruz. 3 Temmuz’dan bugüne gelen süreçte ne Ivancevic Rıdvan, ne Cemil Rıdvan, ne gol atan Rıdvan, ne de teknik direktör Rıdvan, F.Bahçe’yi bu kadar sevdiğini biliyordu. Televizyoncu bir arkadaş 58. madde dedi. Ben bir tane rakam biliyorum, o da 1907.”

Kocaman: F.Bahçe’nin gücü bu

“Teknik direktör olarak değil bu ailenin bir bireyi olarak buradayım. F.Bahçe 50 bin kadını ve çocuğu Saracoğlu’na topladı. Bu ilgi de normal.”

KADIKÖY’DEKİ mitingde tüm konuşmacılara olduğu gibi F.Bahçe Teknik Patronu Aykut Kocaman’a da büyük sevgi gösterisi vardı. Kocaman, taraftarlara ithafen yaptığı kısa konuşmasında, “Burada olmak, hep bir arada olmak gurur verici. Burada olmak gideceği yere kadar gidiyor. F.Bahçe’nin teknik direktörü olarak değil, bu ailenin bireyi olarak buradayım. Bundan gurur duyuyorum” ifadelerini kullandı.

DAHA sonra gazetecilere de açıklamalar yapan Kocaman, “Çok güzel bir gün. F.Bahçe’nin gücü burada” ifadelerini kullanırken, taraftarın gösterdiği ilgi konusundaki bir soruya da “1.5 günde 50 bin kadını ve çocuğu Saracoğlu’na topladı F.Bahçe. Bunun için bu ilgi normal” dedi.

‘Kusura bakmayın çok ani oldu’

AYKUT Kocaman platformdayken arkadaki ekranda futbolculuğu döneminde G.Saray’a attığı gollerin gösterilmesi taraftarları iyice coşturdu. Sarı-lacivertliler “Nasıl ..... Aykut Kocaman” diye tezahürat yaparken genç hocanın “Kusura bakmayın, biraz ani oldu” yanıtı taraftarın iyice coşmasına neden oldu.

Haberin Devamı