Gazete Vatan Logo
Galatasaray Temsilcilerimiz rakip oldu!

Temsilcilerimiz rakip oldu!

Eurocup'taki temsilcilerimiz dün akşam gruplarındaki son maçları kazanıp birbiriyle eşleşti.

Temsilcilerimiz rakip oldu!

AVRUPA’DA her çarşamba olduğu gibi dün akşam da yine EuroCup heyecanı yaşandı. Bu turnuvada 4 temsilcimiz mücadele etmesine rağmen gözlerimiz özellikle G.Saray Odeabank ve Pınar Karşıyaka’nın oynadığı maçlardaydı.Çünkü her iki ekibimiz de gruplarındaki son maçlarını kazanmaları halinde son 16 turunda birbirleriyle eşleşecekti ve beklenen oldu; temsilcilerimiz birbiriyle eşleşti.

GECENİN daha erken başlayan maçında G.Saray Odeabank’ın konuğu Dinamo Sassari’ydi. Sarı-kırmızılılar rakibine karşı çok üstün bir oyun sergileyip 30’da 11 üçlük ve 40’ta 22 2 sayılık isabet oranlarıyla 87-69 galip gelerek grubu liderlik koltuğunda tamamladı. Temsilcimizde Sinan Güler 18 sayıyla oynarken Micov 16 sayı üretti. Lasme ise 15 sayı, 14 ribauntluk performanısyla double-double yaptı.

POLONARA UÇTU

BİR diğer takımımız olan Pınar Karşıyaka’nın konuğu ise Reggio Emilia’ydı. Yeşil-kırmızılılar, rakibini sürklase ederken 109-66’lık galibiyete ulaştı. Temsilcimizde süre alan 12 isimden 11’i skora katkı verirken Kenny Gabriel 25, Bracey Wright 14, Lazeric Jones 16, Josh Carter ise 15 sayı üretti. Reggio Emilia’da ise Achille Polonara 14 sayı, 10 ribauntla double-double yapmasına rağmen arkadaşlarından yeterli desteği alamadı ve yenilgiyi önleyemedi.

Haberin Devamı