Gazete Vatan Logo
Galatasaray Terim açıkladı: Kadroda değişiklik...

Terim açıkladı: Kadroda değişiklik...

Terim, Kasımpaşa maçı öncesi takımda yaptığı rotasyonlarla ilgili açıklamalarda bulundu.

Terim açıkladı: Kadroda değişiklik...

İşte Terim'in açıklamalarından öne çıkanlar:

Kadrodaki değişiklikler için mecburi olanlar da, rotasyon olanlar da var. Uzun bir yolculuğa çıktık. Bu yolculuk içinde lig, kupa, Şampiyonlar Ligi derken, bunlara alışacağız.

Bugün inanıyorum ki reaksiyonu gösterecek oyuncularımız. Henry sabaha karşı geldi, bazı oyuncularımızı dinlendiremedik. Ufak tefek sakatlıklarımız var. Ozan da inşallah bu formayı sırtına geçirdiği zaman hiç bırakmayacak.

Ligin lideri ile oynuyoruz. Sanıyorum keyifli bir karşılaşma olacak inşallah. Umuyorum ki liderliği geri alırız. 4'te 4 yapan, başarılı bir Kasımpaşa ile oynuyoruz ve çok da ciddiye alıyoruz.

Cuma günkü maçların planlamasını TFF, yayıncı kuruluş ve biz birlikte yapıyoruz. Bunların çoğu bizim isteğimiz, herhangi bir yanlış anlaşılma olmasın. Cuma günler, İstanbul'daki takımlar için saatin ileri alınmasının doğru olduğu düşüncesindeyim.

Ümit ediyorum ki, bundan sonra cuma günkü maçlarımız da 21:00 ve sonrası olur. Ama cuma günü programını TFF bizimle konuşarak alıyor. Hiddette, şiddette daha sakin olunursa iyi olur çünkü hak etmiyorlar.

Haberin Devamı