Gazete Vatan Logo
Galatasaray Terim balkona çıktı, taraftar coştu

Terim balkona çıktı, taraftar coştu

Galatasaray taraftarı, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde takımı yalnız bırakmadı. Balkona çıkan Fatih Terim, taraftarları da coşturdu.

Terim balkona çıktı, taraftar coştu

Göztepe'yi deplasmanda yenerek ligi zirvede tamamlayan ve 21. şampiyonluğuna ulaşan Galatasaray'da taraftarlar takımı bir an olsun yalnız bırakmadı. Havalimanında takımı karşılayan sarı-kırmızılılar, Florya'ya kadar futbolculara eşlik etti. Florya Metin Oktay Tesisleri'ni tezahüratlarla inleten Galatasaraylılar, Fatih Terim'in balkona çıkmasıyla birlikte adeta coştu. Teknik Direktör Fatih Terim'i 'İmparator' tezahüratlarıyla karşılayan taraftarlar, futbolculara da yoğun destek verdi.

"Emeklerimizin karşılığını aldık"

Bu şampiyonluğun tarihe geçeceğini söyleyen Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, "Emeklerimizin karşılığını aldık. Böyle bir şeye camiamızın da ihtiyacı vardı. Güzel bir yarış oldu. Herkes son ana kadar yarıştaydı. Rakiplerimize saygı duyuyoruz. Kazanan biz olduk. Başta futbolcularım olmak üzere, eski ve yeni bütün yöneticilere teşekkür ediyorum. Hasan Hoca, Taffarel ve Ümit Hoca bana çok yardım etti. Bütün çalışanlar, hep beraber güzel bir çalışma örneği gösterdik ve Allah'a şükür mutlu sona ulaştık. İnşallah Galatasaray böyle şampiyonlukları devam ettirir. Bugün 19 Mayıs. Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımız. Bugünün tarihi 19.05 olduğu için de çok önemli. Rahmetli Metin Oktay'ı da yad ediyoruz. Her aldığımız ve kazandığımız kupada muhakkak tarihler bir şeylere denk geliyor" açıklamasını yaptı.

Haberin Devamı