Gazete Vatan Logo
Galatasaray Terim'den sürpriz hamle!

Terim'den sürpriz hamle!

Fatih Terim Yeni Malatya maçı öncesinde oyuncularına seslendi:

Terim'den sürpriz hamle!

ÜST üste gelen sakatlıklar sonrasında G.Saray da ağır bir yara aldı. Schalke 04 maçında kadro kurmakta zorlanan Fatih Terim ve kurmayları bir de Nagatomo’yu kaybetti ve Eren Derdiyok’un de sakatlığına engel olamadı. Tüm oyuncuların tedavisi sürerken teknik heyet oyuncuları Yeni Malatya maçına hazırlarken eksikleri de bir kenara bıraktı.

OYNAYABİLECEK durumdaki isimlere seslenen teknik direktör Fatih Terim, böyle fırsatların çok zor geldiğine dikkat çekti: “Burası G.Saray! Kimsenin bir diğerinden ne eksiği var ne de fazlası. Sakatlıklar nedeniyle çok sayına arkadaşınız kadroda yok. Ancak yerine forma giyeceklerin eksiği yok. Biz eksik değiliz! Bu durum birçok oyuncumuz için de önemli bir fırsat. Yeni Malatya maçındaki performans sizi takım içinde, taraftarın ve camianın gözünde de çok farklı bir yere getirebilir.

‘ELİNİZDEN GELENİ YAPIN’

Herkes elinden geleni yapmak zorunda. Benim sizlerin performansınızdan en ufak bir şüphem yok. Eminim ki elinizden gelenin en iyisini yapacaksınız. Zaten bunun için de buradasınız. Sizler G.Saray forması giymeyi hak ettiğiniz için bu kulüptesiniz ve bunu da göstermeniz gereken bir zamandasınız.”
KANATLARDA hamle şansı iyice azalan Fatih Terim, Muğdat Çelik’i hücumun alternatifi olarak düşünüyor. Yunus Akgün’ü hazırlayan deneyimli teknik adam, Sinan’ı da forvette değerlendirecek.”
Terim’in jokeri Linnes!
SCHALKE maçında Nagatomo’nun da sakatlanması ile birlikte sarı-kırmızılarda sol beke Ömer Bayram geçti. Yeni Malatya deplasmanında sağ bekte Mariano’yu kullanacak olan Fatih Terim, Martin Linnes’i ise kulübede tutacak. Hem sağ hem de sol bekte oynayabilen Norveçli oyuncuyu joker olarak kullanmak isteyen deneyimli teknik adam, Mariano ve Ömer Bayram’ın bir sorun yaşaması durumunda Linnes’i alternatif olarak yanında tutacak.

Haberin Devamı