Gazete Vatan Logo
Futbol Terim’den yeni sürpriz yok

Terim’den yeni sürpriz yok

A Milli Takım’ın hocası Fatih Terim, Romanya özel maçına alışılmış oyuncuları çağırdı. Nihat 10 ay sonra davet aldı

ROMANYA ile 22 Ağustos çarşamba günü özel bir maç oynayacak olan A Milli Takımımız’ın kadrosu açıklandı. Teknik direktör Fatih Terim, yeni bir isim çağırmazken kadroda Beşiktaş ve G.Saray’dan 5’er, F.Bahçe’den 3, Kayseri ve Trabzon’dan 2’şer oyuncu yer aldı. Beşiktaş’ta iyi bir form yakalayan Serdar Kurtuluş Brezilya maçından sonra yine kadroda şans buldu.

Fatih Terim, Avrupa’da top koşturan Emre, Tuncay, Hamit, Halil’in yanısıra 11 Ekim 2006’daki Moldova maçından bu yana sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen Nihat Kahveci’yi de yeniden kadroya çağırdı. Böylece Nihat’ın gelişiyle birçok forvet oyuncusu da Terim’den tırpan yedi.

5 KARTAL, 5 ASLAN

TÜRKİYE’YE dönmesi gündeme gelen Fatih Tekke, Ümit Karan, Colin Kazım, Umut Bulut gibi son maçlarda denenen forvetler kadroya yer bulamadı. Yine Yıldıray Baştürk de sakatlığı tam olarak geçmediği için davet almadı.

Bu arada Rüştü ve Tuncay’ın gidişiyle F.Bahçe’nin milli oyuncu sayısı 3’e düştü. Fatih Terim, Rüştü’nün yanısıra Hakan Arıkan ve Serdar Kulbilge’ye Ay-yıldızlı takımda yer verdi.

STAT DEĞİŞTİ

ADAY kodra 19 Ağustos pazar akşamı Polat Renaissance Otel’de toplanacak. Fatih Terim, pazartesi günü bir toplantı yapacak. İlk idmanını aynı gün 19.30’da yapacak olan Milliler, salı günü Bükreş’e hareket edecek. Bu arada çarşamba 21.00’de maçı oynayacağımız stat değişti. Maç Steaua Stadı’ndan Lia Manoliu Stadı’na alındı.

Aday kadromuz şöyle:

Beşiktaş: İbrahim Üzülmez, İbrahim Toroman, Gökhan Zan, Rüştü, Hakan Arıkan

Galatasaray: Servet, Volkan, Arda, Sabri, Hakan Şükür

Fenerbahçe: Serdar, Aurelio, Tümer

Trabzon: Hüseyin, Gökdeniz

Kayseri: Gökhan, Mehmet Topuz

Bayern Münih: Hamit
Schalke: Halil
Newcastle: Emre
Villareal: Nihat
M'Boro: Tuncay

Haberin Devamı