Gazete Vatan Logo
Galatasaray Terim futbolcuları böyle motive ediyor

Terim futbolcuları böyle motive ediyor

180 dakikalık finalin ilk maçında bugün Malatya önünde çıkacaklarını belirten Terim takımı bu sözlerle motive ediyor:

Terim futbolcuları böyle motive ediyor

ŞAMPİYONLUK yolunda kalan 2 maçta hata istemeyen G.Saray Teknik Direktörü Fatih Terim, oyuncularını mental olarak bu kritik mücadelelere hazırlıyor. Çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren sarı-kırmızılılarda oyuncularla sık sık konuşmalar yapan tecrübeli çalıştırıcı, takımı Evkur Yeni Malatya ve Göztepe maçlarına şu sözlerle motive etmeye çalışıyor:

“KOSKOCA sezonun son 180 dakikasına giriyoruz. İşte gerçek final bu. İki ayaklı bir mücadelenin ilk 90 dakikasına çıkıyormuşuz gibi düşünün. Finallerin takımı olduğunuzu gösterin. Artık bütün sezonun karşılığını alma zamanı.

‘SERİMİZİ SÜRDÜRELİM’

İSTEDİĞİNİZDE neler yapabildiğinizi gördünüz ve taraflı tarafsız herkese de gösterdiniz. Kendi evimizde taraftarımız karşısında şampiyona yakışır bir oyunla finalin ilk ayağını geçelim.

BELKİ bu hafta alınacak sonuçlara göre son maçta alınacak 1 puan bile şampiyonluk için yetecek. Ancak bizim öncelikle olarak düşünmemiz gereken Evkur Yeni Malatya maçı. Evimizdeki serimizi devam ettirelim, taraftarımıza sezonun kendi stadımızdaki son maçında güzel futbol izlettirip galibiyet armağan edelim.”

Haberin Devamı

Aslan rekorla kapatacak

G.SARAYLI taraftarlar sezonun son iç saha mücadelesi olan Malatya maçında rekor kırmaya hazırlanıyor. Bu maça yoğun ilgi gösteren taraftarlar biletleri 2 gün önceden tüketti.
BEŞİKTAŞ derbisi 50 bin 304 biletli seyirci ile sezonun en çok izlenen karşılaşması olmuştu. Bu, TT Stadı’nın açılışından bu yana en çok seyircili 4. maç olarak listede yer aldı.
3 oyuncu sınırda
G.SARAY’DA bugün Maicon, Sinan ve Donk sarı kart görmeleri durumunda, ligin son haftasındaki Göztepe karşılaşmasında forma giyemeyecek.
İŞTE MUHTEMEL 11'LER
Galatasaray: Muslera, Serdar, Denayer, Linnes, Nagatomo, Fernando, Donk, Garry Rodrigues, Sinan, Belhanda, Gomis
E.Y.Malatya: Farnolle, Seth, Sadık, Mina, Cissokho, Azubuike, Diallo, Murat, Gilberto, Adem, Boutaib