Gazete Vatan Logo
Galatasaray Terim geldi derbilerin kaderi değişti!

Terim geldi derbilerin kaderi değişti!

Son iki sezonda büyük maçlarda dibe vuran G.Saray, İmparator ile birlikte kendine geldi.

Terim geldi derbilerin kaderi değişti!

Başta F.Bahçe ve Beşiktaş olmak üzere derbilerde bir türlü yüzü gülmeyen Aslan, Trabzonspor ve Başakşehir’e de diş geçiremiyordu. Terim ile birlikte özgüveni artan G.Saray, Kadıköy’de galibiyeti kaçırdı, Trabzon maçı ile de derbi hasretine son verdi... Sıra Başakşehir ve Beşiktaş maçlarında

SON iki sezonda derbilerde alınan olumsuz sonuçlar G.Saray’da bazı geleneklerin de bozulmasına neden oldu. Fatih Terim’in 3. döneminde yaşanan iki şampiyonlukta derbilerde alınan galibiyetler ve puanlar öne çıkarken geçen sezondan bu yana devam eden kayıplar takımın da dengesini bozdu. Skordan bağımsız olarak da takımın futbolu bu maçlarda vasatı aşamazken taraftar da yönetim de oyuncular da artık derbilerde kazanılamayacağı korkusuna kapıldı.

ANCAK Fatih Terim ile birlikte taşlar da yeniden yerine oturdu. Terim ile birlikte takımın havası da değişirken F.Bahçe deplasmanı ve Türk Telekom Stadı’ndaki Trabzon maçı ile birlikte moraller de yerine geldi.

EN KRİTİK 2 DERBİ

Tüm camia Kadıköy’deki iyi oyun sonrasında alınan 1 puana üzülüpgalibiyetin kaçtığına yanarken Trabzonspor maçında ise gelen galibiyet, takımın performansı şampiyonluğa olan inancı daha da artırdı.

Haberin Devamı

ŞAMPİYONLUK için kritik bir periyoda giren ve ligdeki takipçileri Medipol Başakşehir ve Beşiktaş ile karşılaşacak olan sarı-kırmızılıların bu derbi performansı teknik heyetin de umudunu artırdı. Fatih Terim ve ekibi göreve gelmeleriyle birlikte bu konuda çalışıp oyuncuları motive ederken son iki derbi maçında bu etki de ortaya çıktı.

FATİH Terim, Başakşehir ve Beşiktaş maçlarını kazanmak üzere tüm planlarını yaparken oyuncuların yerine gelen özgüveni de sarı-kırmızılıların bu maçlardaki en büyük silahı olacak.