Gazete Vatan Logo
Galatasaray Terim'in futbolculardan isteği...

Terim'in futbolculardan isteği...

Fatih Terim, Akhisar ve Yeni Malatya maçlarında olduğu gibi Göztepe önünde de takımından erken gol bekliyor.

Terim'in futbolculardan isteği...

ŞAMPİYONLUK için geri artık sayıma geçen G.Saray’da teknik heyet tedbiri elden bırakmıyor. Sarı-kırmızılılarda teknik direktör Fatih Terim son haftalarda olduğu gibi maça golle başlamak isterken oyuncularını da bu yönde motive ediyor.

AKHİSARSPOR deplasmanında 15. dakikada Rodrigues ile öne geçip aynı futbolcu ile 3 dakika sonra 2-0’ı bulan G.Saray, geçen hafta Evkur Yeni Malatya karşısında da henüz 31. saniyede bulduğu golle skor üstünlüğünü ele geçirmişti.

TECRÜBELİ çalıştırıcı, öğrencilerine, “Enerjimizle birlikte karşılaşmaya başladığımız ilk dakikalarda golü bulup maçı erken bitirelim, strese girmeyelim. Son haftalarda olduğu gibi mücadeleye golle başlarsak rakibin gardı düşer, biz ise rahatlarız” derken planlarını da buna göre yapıyor.

RODRIGUES VE DONK’A KRİTİK GÖREV

TERİM’İN Göztepe taktiğinde Garry Rodrigues ile Ryan Donk kritik oyuncular olarak ön plana çıkıyor. Attığı goller ve yaptığı asistlerle Aslan’ı sırtlayan Rodrigues defansın arkasına yapacağı koşularla rakibin dengesini bozacak. Donk ise büyük maçlarda olduğu gibi rakibin en önemli hücum silahı Demba Ba’nın nın adeta gölgesi olacak.

Haberin Devamı

Terim iki bölgede kararsızlık yaşıyor
GÖZTEPE maçı öncesi Fatih Terim iki bölgede kararsız. Evkur Yeni Malatya maçında Feghouli’nin yerine oynayan Sinan Gümüş tam not aldı. Hoca, Sinan’ı yine as takımda da denerken kararını son gün iki oyuncunun performansına göre karar verecek.
DEFANSTA da Denayer, Maicon, Serdar üçlüsünden hangi ikilinin oynayacağı net değil. Serdar’ın hafif sakatlığı bulunurken bu bölge de son idmanda belli olacak.