Gazete Vatan Logo
Futbol Terim'in gözdesi Emre Mor!

Terim'in gözdesi Emre Mor!

G.Saray Teknik Patronu Fatih Terim, genç yıldızı kadroda görmek istediğini yönetime iletti.

Terim'in gözdesi Emre Mor!

Sarı-kırmızılılar, Celto Vigo ile yaptığı ilk görüşmeden olumlu yanıt aldı. Emre’yi ilk etapta 6 aylığına kiralamak isteyen Cimbom, sezon bitiminde yeniden masaya oturmayı planlıyor.

G.SARAY’IN gündeminde Emre Mor var. Bir yandan kadrodaki şişkinliği azaltmaya çalışan sarı-kırmızılılar diğer taraftan da takviye için kolları sıvadı. Teknik direktör Fatih Terim’in raporu doğrultusunda görüşmelerini sürdüren yönetim, milli futbolcunun adını listenin ilk sırasına yazdı. İmparator’un kadroda görmek istediği Emre için ilk yoklama çoktan yapıldı. Celto Vigo’lu idarecilerle görüşme yapan G.Saraylı yetkililer, İspanya cephesinden olumlu yanıt aldı.
1 GOLÜ VAR
TARAFLAR kiralama bedeli konusunda temaslarını sürdürürken, yetenekli hücumcuyla da iletişime geçen G.Saray, bu transfer için karşı taraftan yeşil ışığı gördü. 20 yaşındaki futbolcunun ilk etapta 6 aylığına kiralık olarak kadroya katılmak istendiği öğrenildi. Sezon sonunda ise yeniden masaya oturmayı planlayan sarı-kırmızılılar, pazarlıklar neticesinde bonservis rakamını istedikleri seviyeye çekerlerse oyuncunun tapusunu da alacaklar.
EN son önceki gün Real Madrid’e karşı süre alan Emre, 11’i La Liga, 3’ü de İspanya Kral Kupası olmak üzere 14 mücadelede görev yaptı. Asist yapamasa da bir kez fileleri sarstı.

Haberin Devamı