Gazete Vatan Logo
Galatasaray Terim'in istediği golcü Divock Origi

Terim'in istediği golcü Divock Origi

Fatih Terim’in istediği forvetin Liverpool’lu Origi olduğu ortaya çıktı. İmparator, 23 yaşındaki golcü için olumlu rapor verdi.

Terim'in istediği golcü Divock Origi

Galatasaray'da gündem bir kez daha transfer... Göztepe galibiyetinin ardından teknik direktör Fatih Terim 4 bölgeye transfer yapmaları gerektiğini söylemişti. Yedek sol bek, hücuma yönelik bir orta saha, stoper ve golcü istediğini belirten İmparator'un gönlündeki golcünün Divock Origi olduğu öğrenildi.

KİRALAMA TEKLİFİ

Scout ekibinin kendisine önerdiği geniş havuz içinden Belçikalı forveti seçen Terim'in yönetime bu ismi ilettiği kaydedildi. 2014 yılında Lille'den 10 milyon euro karşılığında büyük umutlarla Liverpool'a gelen Origi burada beklenilen performansı sergileyememişti. Origi geçtiğimiz sezon Wolfsburg'a kiralanmıştı. Liverpool'da teknik direktör Jürgen Klopp'un kadrosunda düşünmediği 23'lük forvet için Galatasaray, İngiliz ekibine 1.5 milyon euro'luk kiralama teklifi yapacak.

GENÇLİK AŞISINA DEVAM

Fatih Terim, Henry Onyekuru'dan (21) sonra Divock Origi'yi (23) de alarak takımın yaş ortalamasını düşürmeyi hedefliyor. İmparator'un amacı Galatasaray'a saha içinde gençliğin dinamizmini getirmek.

Haberin Devamı

(Fotomaç)