Gazete Vatan Logo
Galatasaray Terim sahnede devleşti!

Terim sahnede devleşti!

İmparator şampiyonluk sonrasında yüzünü Avrupa'ya döndü.

Terim sahnede devleşti!

Şampiyonlar Ligi hesabına “Tahmin edin kim geri döndü?” mesajını atan Fatih Terim, dünkü kutlamalarda da sahneye Şampiyonlar Ligi müziği eşliğinde kızları ve torunları ile çıktı.

G.SARAY’I zirveye taşıyan Fatih Terim, şampiyonluğun ardından da Şampiyonlar Ligi’nin resmi hesabına twitterdan attığı mesaj ile gecenin de en çok konuşulan hareketine imza attı... Ancak İmparator’un asıl mesajı dün gece kutlamalarda ortaya çıktı.

OYUNCULARININ ardından son olarak Fatih Terim’in adı anons edilirken Terim çocukları ve torunları ile geldi. Yeni doğan torununu kucağına alan Terim iki kızı ve diğer iki torunu ile birlikte adının anons edilmesi ile birlikte sahneye doğru harekete geçti. İşte o anlarda Türk Telekom Stadyumu’nda Şampiyonlar Ligi müziği çalmaya başlarken tribündeki coşku daha da arttı.

‘GÜZEL BİR GECE OLDU’

YENİDEN Şampiyonlar Ligi’ne kalma sevincini yaşayan Terim, şu ifadelerle de 21. şampiyonluğu ve kutlamaları değerlendirdi: “Güzel bir geceydi, güzel bir kutlamaydı. İlklerin takımı G.Saray’ın, ilklerin formasıyla buradaydık. Tüm G.Saraylılara hayırlı olsun.”

Haberin Devamı