Gazete Vatan Logo
Galatasaray Terim, Tudor'un 5 puan gerisinde kaldı!

Terim, Tudor'un 5 puan gerisinde kaldı!

Galatasaray, Tudor döneminde de Beşiktaş, Trabzon ve Yeni Malatya'ya kaybetti. Üstelik Hırvat teknik adam, 14. hafta sonunda 5 puan fazla toplamıştı.

Terim, Tudor'un 5 puan gerisinde kaldı!

Sarı-kırmızılılarda geçen yıl ile bugünü karşılaştıranlar, birçok konuda benzerlikler yaşandığını gördü. Terim, Tudor ile aynı takımlara kaybetti, Cim-Bom’un Fenerbahçe maçı yine berabere bitti. Lider Medipol Başakşehir de geçen yılın 14. haftasında bugünkü gibi 30 puan toplamıştı.

Galatasaray’ın geçen yıl ile bugüne bakıldığında, kaybedilen maçlarda adeta “Dejavu” yaşanıyor. Igor Tudor döneminde Cim-Bom kime kaybettiyse, bugün de yine o takımlara yenildi. Aslan, Hırvat teknik adam yönetiminde geçen yıl Beşiktaş, Trabzonspor, Yeni Malatya’ya deplasmanda kaybederken, Terim döneminde de yine sonuçlar değişmedi, aynı takımlar galip geldi. Cim-Bom, Tudor ile evinde Fenerbahçe ile berabere kalırken, bu yıl da aynen berabere kalındı. Üstelik geçen yıl VAR olsa sonucun Galatasaray lehine farklı olabileceği yorumları bile yapıldı.

Cim-Bom’da alınan sonuçlar ilginç bir fotoğrafı daha ortaya çıkardı. Geçen sezon Igor Tudor yönetiminde 14. hafta sonunda 29 puanla ikinci sırada olan Galatasaray, bu sezon Fatih Terim yönetiminde yine bu hafta itibarıyla 24 puan toplayabildi. 14 hafta sonunda iki teknik adam arasındaki farklar ise Tudor, Antalya ile berabere kalırken, Terim döneminde kayıplara deplasmandaki Akhisar yenilgisi ile iç sahada Bursa ve Konya beraberliklerinin eklenmesi oldu.

Haberin Devamı

Diğer bir detay da lider Medipol Başakşehir’den geldi. Geçen sezon Cim-Bom’un bir puan önünde 30 puanla lider olan turuncu-lacivertliler bu sezon da aynı sırada ve aynı puanda... Burada da farklılık, Aslan’ın ikinci sıradan uzaklaşması...

(Milliyet)