Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Persie'yi almaya gitti

Persie'yi almaya gitti

Fenerbahçe Sportif Direktörü Giuliano Terraneo, bu kez de Van Persie için harekete geçti.

Persie'yi almaya gitti

F.Bahçe Sportif Direktörü, Hollandalı golcüyle birlikte en geç yarın İstanbul’da olacak. Manchester United’la 7 milyon Euro’ya el sıkışan Kanarya, 4 yıllığına anlaştıkları oyuncuya da her sezon 6 milyon Euro civarında bir maaş ödeyecek
AVRUPA’YA gerçekleştirdiği her seyahatten bir futbolcuyla dönmeyi başararak ‘Transfer sihirbazı’ lakabını alan F.Bahçe Sportif Direktörü Terraneo, son büyüsünü yapmak için dün İngiltere’ye gitti. Nani’yle yapılan gövde gösterisinin ardından tüm gözler Robin van Persie’ye çevrilirken, transferin resmiyet kazanması için artık geri sayım başladı. Terraneo’nun en geç yarın Hollandalı yıldızla İstanbul’da olması, imzaların da cuma günü atılması bekleniyor.
DÜN Manchester United’la idmana çıkan Hollandalı’yla her konuda anlaşma sağlayan sarı-lacivertlilerin RvP’yle yapacağı sözleşmenin de detayları yavaş yavaş belli oldu. 4 yıllık kontrat imzalayacakları tecrübeli oyuncuya senelik 6 milyon Euro civarında bir para ödeyecek. Kırmızı Şeytanlar ise bonservisinden 7 milyon Euro kazanacak.
‘KURTARIN BENİ!’
ÖTE yandan sarı-lacivertli taraftarların Robin Van Persie’ye karşı gösterdiği yoğun ilgi, Twitter’da olay oldu. Başarılı hücumcunun hesabı zannederek Twitter’dan mention yağmuruna tuttuğu RVP kısaltma adına sahip Ravi Visvesvara Prasad isimli bir kişi, F.Bahçe’nin resmi hesabından yardım istedi. 54 yaşındaki Hintli adam ‘Beni bu yoğun ilgiden kurtarın’, ‘Zaten benim Pereira’yı (F.Bahçe teknik direktörü) etkilemeye çalışmam oldukça zor’ ve ‘Türk mutfağını seviyorum’ gibi ilgi çekici tweetler de attı.

Haberin Devamı