Gazete Vatan Logo
Galatasaray Tesadüf değil çalışmanın eseri!

Tesadüf değil çalışmanın eseri!

Kamptan beri duran top çalışması yapan Eren Derdiyok, teknik heyetin de desteği ile topun başına geçti ve frikik golünü attı

Tesadüf değil çalışmanın eseri!

BU sezon Bafetimbi Gomis’in satılması sonrasında forvet takviyesi yapılamaması ile birlikte forma da Eren Derdiyok’a kaldı. 30 yaşındaki oyuncu, sezon başında forma giyebileceği bir takıma gitmek için çabalarken bir anda sarı-kırmızılı takımın 1. forveti oldu ve alternatifsiz kaldı.

GOMIS GİDİNCE...

LOKOMOTİV Moskova karşısındaki performansı ile alkış alan Eren, 12 kez ikili mücadele kazanıp salı günü oynanan maçlarda bu alanda zirveye çıktı. Ayrıca 9 hava topu da kazanarak bu alanda da zirveyi paylaşan Eren’in frikikten attığı gol ise tesadüf değil!

GOMIS’İN ayrılması sonrasında bireysel çalışmalarını artıran deneyimli oyuncu her idman sonrasında hava topu çalışmalarını sürdürdü. Ayrıca gol vuruşları için de çalışan ve duran toplarla da ilgilenen Eren’in bu çabası teknik heyetin de dikkatini çekti.

TERİM’İN kurmayları bu çalışmaların üzerinde durması için Eren’e destek olurken Lokomotiv maçında da kazanılan frikiği kullanması için Eren Derdiyok’u cesaretlendirdiler... 67. dakikada gelen golle birlikte de deneyimli oyuncu çalışmalarının da meyvesini aldı.

Haberin Devamı