Gazete Vatan Logo
Futbol TFF'den Altınordu çıkarması

TFF'den Altınordu çıkarması

TFF Başkanı Yıldırım Demirören ve yönetim kurulu üyeleri İzmir ekibinin Torbalı’daki tesislerine gidip altyapıda Altınordu modelini inceleyecek.

TFF'den Altınordu çıkarması

TÜRKİYE Futbol Federasyonu (TFF), futbolda yaptığı altyapı hamlesi ve yetiştirdiği yıldız adaylarıyla dikkat çeken Altınordu’yu ziyaret edecek. TFF Başkanı Yıldırım Demirören bugün saat 10.30’da yönetim kurulu üyeleriyle birlikte kırmızı-lacivertlilerin İzmir Torbalı’daki Metin Oktay Tesisleri’ne gelecek. Federasyon, yönetim kurulu toplantısını da tesislerde gerçekleştirecek.

TESİSLERİ Altınordu Başkanı Seyit Mehmet Özkan ile birlikte gezerek bilgi alacak başkan Demirören ve kurmayları, altyapıda Altınordu modelini yerinde inceleyecek. TFF yönetimi ayrıca Altırordulu futbolcularla da bir araya gelip yemek yiyecek.

SEYİT Mehmet Özkan’ın başkanlık görevini devralıp kulübü şirketleştirmesiyle 2012-13 sezonundan itibaren 3. Lig’den atağa kalkan Altınordu; Torbalı, Selçuk, Kuşadası ve Yeşilyurt’ta hayata geçirdiği tesisleriyle dikkat çekiyor. TFF 1. Lig’e yükselip kulüp politikası gereği kadrosunda hiç yabancı futbolcu oynatmayan İzmir temsilcisi, A Milli Takım’a kısa sürede bünyesinde yetiştirdiği Çağlar Söyüncü, Cengiz Ünder ve Berke Özer gibi gençleri kazandırmayı başardı.

Haberin Devamı