Gazete Vatan Logo
Futbol Futbol vadisi için dev adım!

Futbol vadisi için dev adım!

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Futbol Vadisi için 145 dönümlük ilave arazinin tahsisinin bugün gerçekleştirildiğini belirtti.

Futbol vadisi için dev adım!

HASAN Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'ni 4 Temmuz tarihinde açarak Türk futbolunun hizmetine açan ve ülkemizde şimdiye kadar futbol alanında yapılmış en büyük yatırıma imzasını atan Türkiye Futbol Federasyonu, yine Riva'da hayata geçirilecek bir büyük projeyi daha duyurdu. 'Futbol Vadisi' olarak adlandırılan projeyi hayata geçirmek için arazi tahsisi başvurusunda bulunana Federasyon'un bu talebi kabul gördü ve tahsis işlemi tamamlandı. TFF, 'Futbol Vadisi' için yaşanan gelişmeyi dün internet sitesinden şu şekilde duyurdu:

"HASAN Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri projesinin devamı niteliğinde, bir Futbol Vadisi kurulması hedefiyle yaptığımız çalışmalarda dev bir adım atıldı.

ERDOĞAN DUYURMUŞTU

145 dönümlük ilave arazi için Federasyonumuz'un yaptığı tahsis başvurusunun kabulü, Türkiye'nin en modern futbol tesisinin 4 Temmuz 2014 tarihindeki açılışı sırasında, dönemin Başbakanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından duyurulmuştu. İlgili arazinin tahsisi bugün (dün) itibarıyla tamamlandı.

Haberin Devamı

TÜRKİYE'DE futbola yapılan bu dev katkı için başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu, Maliye Bakanımız Sayın Mehmet Şimşek ve Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Akif Çağatay Kılıç'a teşekkür eder, Futbol Vadisi için hazırlanan projeleri kısa süre içerisinde kamuoyuyla paylaşacağımızı duyururuz."