Gazete Vatan Logo
Futbol TFF lig ve takımlarla ilgili kararını ne zaman verecek?

TFF lig ve takımlarla ilgili kararını ne zaman verecek?

Türkiye Futbol Feredasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Ali Aydınlar şike soruşturmasını yürüten savcı ile yaptığı görüşme sonrası 'Soruşturma bitmeden karar vereceğiz' dedi

TFF lig ve takımlarla ilgili kararını ne zaman verecek?

TFF Başkanı M.Ali Aydınlar, “Dava uzun sürebilir. Delillere göre hareket etmeliyiz. Zaman darlığı var. Takvime uyacağız” dedi

FUTBOL Federasyonu Başkanlığı koltuğuna geçen hafta oturan Mehmet Ali Aydınlar dün kurmaylarıyla birlikte şike iddialarına yönelik soruşturmayı yürüten savcı Mehmet Berk ile görüştü. Başkan vekilleri Lutfi Arıboğan ve Göksel Gümüşdağ ile yönetici Yunus Egemenoğlu ile Beşiktaş’taki İstanbul Adliyesi’nde savcı Berk ile 45 dakika görüşen Aydınlar, adliye çıkışında yaptığı açıklamada “Savcı beyle görüştük. Soruşturma hakkında bilgi aldık. Birlikte takip edeceğiz. Söyleyeceğimiz başka bir şey yok” dedi.


15 Temmuz’da Devler Ligi’nde ön eleme oynayacak takım için UEFA’ya isim bildirilmesi gerektiği hatırlatılması üzerine “Zamanın farkındayız. Zaman darlığı var. Bu süreyi iyi değerlendireceğiz ve bu takvime uyacağız diyebilirim” diyen TFF Başkanı, “Tutumunuz ne olacak? Davanın bitmesini mi bekleyeceksiniz?” sorusuna ise “Davanın bitmesi zaten uzun sürebilir. Dolayısıyla biz delillere göre hareket etmek zorundayız” yanıtını verdi.

BU arada TFF yönetimi, Süper Lig kulüp başkanlarını 11 Temmuz Pazartesi günü saat 14.00’te toplantıya çağırdı. 16.00’da ise yönetim kurulu toplantısı yapılacak.


Haberin Devamı