Gazete Vatan Logo
Galatasaray TFF, TBF ve kulüplerden 23 Nisan mesajları

TFF, TBF ve kulüplerden 23 Nisan mesajları

TFF, TBF ve spor kulüpleri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı, yayınladıkları mesajlarla kutladı.

TFF, TBF ve kulüplerden 23 Nisan mesajları

Türkiye Futbol Federasyonu, Türkiye Basketbol Federasyonu ve spor kulüpleri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle kutlama mesajları yayınladı.

TFF'nin yayınladığı mesajda;

"Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ulusal egemenliğimizin simgesi olan Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılış gününü geleceğimizin teminatı çocuklarımıza bayram olarak armağan edip, onlara verdiği değeri göstermiştir.

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 99'uncu yıl dönümünde, çocuklarımız ve aziz milletimizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı en içten dileklerimizle kutluyor; Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve Cumhuriyetimizin kuruluşunda emeği geçenleri sevgi, saygı ve rahmetle anıyoruz." ifadelerine yer verildi.

TBF Başkanı Hidayet Türkoğlu’nun mesajı şöyle:

“Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün dünya çocuklarına bayram olarak armağan ettiği bu anlamlı gün, milletimizin gurur ve coşku günüdür. 23 Nisan 1920 tarihinde Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin kurulması, milletimiz için önemli bir dönüm noktası olmuştur. Bu bayram, aynı zamanda dünya çocukları arasında sevgi, dostluk ve kardeşlik bağlarının gelişmesine ve gelecekte tüm insanların barış içinde yaşayacakları bir dünyanın oluşmasına katkıda bulunma gayesini de taşımaktadır.

Haberin Devamı

Geleceğimizi temsil eden çocuklarımız, geçmişten aldıkları güçle ülkemizin yarınlarına ışık tutacak, barış içinde bir dünyanın kurulmasında da önemli görevler üstleneceklerdir. Yarınlarımızın teminatı çocuklarımızdan beklentimiz; her alanda kendilerini geleceğe iyi hazırlamaları ve ülkemizin aydınlık yarınları için çalışmalarıdır.

Bu duygu ve düşünceler içerisinde, milletimizin ve tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bu uğurda canları pahasına mücadele eden tüm şehit ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum.”

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın mesajı:

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin kuruluş yıl dönümü olan bugün, Türkiye Cumhuriyeti'nin en parlak sayfalarından birisi olarak tarihteki yerini almıştır.

Haberin Devamı

23 Nisan'ın aynı zamanda çocuk bayramı olarak kutlanması, hem ülkemizdeki hem de tüm dünyadaki çocuklara verdiğimiz değeri simgelemesi bakımından son derece anlamlıdır.

Varlıklarıyla hayatımıza neşe katan çocuklarımızın, geleceğe güvenle bakan nesiller olarak yetişmeleri ve milletimize faydalı bireyler olarak ülkemizin geleceğinin teminatı olmaları için tüm gücümüzle çalışmaktayız.

Büyük Önderimiz, En Büyük Beşiktaşlı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün milletimize ve çocuklarımıza armağan ettiği, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyor; tüm çocuklarımızın ve yavru kartallarımızın geleceğimizin teminatı olduğunu hatırlatıyor, Ulu Önderimizi minnetle ve özlemle anıyorum.

Fenerbahçe'nin mesajı:

Ulusumuzun, Ata’mızın önderliğinde kurduğu Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluş yıl dönümü olan bugün, tarihimizin en önemli günlerinden biridir.

Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk, bu özel günü tüm dünya çocuklarına hediye etmiş, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı geleceğimiz olan çocuklara adanmıştır.

Haberin Devamı

Atatürk’ün milletimize ve dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızın 99.yıl dönümünü kutluyor;

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü saygı, rahmet ve özlemle anıyoruz.

Sonsuz Atatürk sevgisi ve Fenerbahçe aşkıyla dolu nice 23 Nisan’lara!

Galatasaray'ın mesajı:

Bağımsız ve özgür yaşama ülküsüyle, demokratik bir Cumhuriyet’e sahip olmak için Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde ulusça gösterilen çabaların en önemli dönüm noktalarından Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 99. yıldönümündeyiz.

Ulu Önder Atatürk’ün barışın, sevginin ve umudun temsilcileri, aydınlık geleceğimizin güvencesi çocuklarımıza armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tüm ulusumuza kutlu olsun.