Gazete Vatan Logo
Diğer Sporlar TFF ve TVF'den Kurban Bayramı mesajı

TFF ve TVF'den Kurban Bayramı mesajı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ve Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF), yarın başlayacak Kurban Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

TFF ve TVF'den Kurban Bayramı mesajı

TFF'nin internet sitesinde yer alan kutlama mesajında, "Sevgi ve saygı bağlarımızı güçlendiren, toplumumuzdaki hoşgörü ve dayanışmayı pekiştiren, vazgeçilmez değerlerimizin sembolü Kurban Bayramı'na bir kez daha kavuşmanın heyecanını ve sevincini yaşıyoruz. Birlik ve beraberliğimizin temel unsurlarından Kurban Bayramı'nın ülkemiz ve tüm insanlığa barış, sağlık ve mutluluk getirmesini temenni ediyor; futbol ailemizin ve tüm vatandaşlarımızın bayramını en içten dileklerimizle kutluyoruz." denildi.

Başkan Üstündağ: "Dünyada barış, huzur ve refahın egemen olmasını dilerim"

TVF'den başkan Mehmet Akif Üstündağ imzasıyla yayımlanan kutlama mesajında şu ifadeler kullanıldı:

"Sevgi, barış, dostluk ve paylaşımın büyük önem taşıdığı Kurban Bayramı arifesindeyiz. Voleybolumuzu bugünlere taşıyan büyüklerimiz başta olmak üzere, kulüplerimizin, oyuncularımızın, teknik ve idari kadrolarımızın, il temsilcileri ve hakemlerimizin, sponsorlarımızın, medya mensuplarımızın, voleybol severlerin, TVF çalışanlarının, ülkemiz ve tüm Müslüman aleminin Kurban Bayramı'nı kutlar, dünyada barış, huzur ve refahın egemen olmasını dilerim."

Haberin Devamı

Üstündağ'ın yeni sezon dileklerine de yer verilen mesajda yaz döneminde voleybolda milli takımların aldığı başarılı sonuçlara değinildi.

A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın Uluslar Ligi'nde ikinci, Akdeniz Oyunları'nda ise üçüncü olduğunun kaydedildiği mesajda, Plaj Voleybolu Milli Takımları'nın Akdeniz Oyunları'nda altın ve bronz madalya kazanma başarısı gösterdiği hatırlatılırken, alt yaş kategorilerindeki milli takımların da Balkan Şampiyonaları'nda kürsüye çıktığı aktarıldı.

Mehmet Akif Üstündağ'ın mesajında, "Eylül ayında 19 Yaş Altı Bayan Milli Takımımızın Avrupa Şampiyonası'nda, A Milli Kadın Voleybol Takımımızın da Dünya Şampiyonası'nda ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceklerine ve madalya ile döneceklerine inanıyor, her iki takımımıza da başarılar diliyorum. Bu iki turnuvanın bitimiyle liglerimiz ve kulüplerimizin Avrupa kupası müsabakaları başlayacak. Heyecanlı bir voleybol sezonu bizi bekliyor. Yeni sezonun tüm kulüplerimize ve sporcularımıza hayırlı olmasını diliyor, tüm kulüplerimize başarılar diliyorum." şeklinde görüş belirtti.

Haberin Devamı