Gazete Vatan Logo
Şampiyonlar Ligi Thomas Tuchel'den Barcelona itirafı!

Thomas Tuchel'den Barcelona itirafı!

Thomas Tuchel'den Barcelona mesajı! Şampiyonlar Ligi'nde sahasında Benfica'yı 4-0 yenerek çeyrek finale çıkan Borussia Dortmund'un teknik direktörü Thomas Tuchel, maç sonunda ilginç sözler kullandı.

Thomas Tuchel'den Barcelona itirafı!

Benfica karşısında harika bir performans ortaya koyarak çeyrek finale çıkan Dortmund'un teknik patronu, ''Sahadan çıkarken 4-1'di İçeri geldik 5-1 oldu. Yani Barcelona'yı seviyorum. Suç Paris'te değil. Onları da seviyorum. Sahadan 4-0 ile soyunma odasına gittiğimizde çok mutluyduk. Parti havası vardı. Herkes kutluyordu. Daha sonra maçı (Barcelona - Paris SG) izlemeye başladık. İçeri gelen herkes maçı izliyordu. Barça'nin bir gol atacağını daha hissediyorduk. Gol olduğunda herkeş çıldırdı. 4-0'lık galibiyetimizin heyecan verici olduğunu düşünüyorduk ama bu çocukları görünce...'' şeklinde konuştu.

TAHMİN ETMEK ZOR"

Sonucun kendisi için sürpriz olduğunu diel getiren Tuchel, "Bugün böyle bir sonuç beklediğimi söylersem rakibi küçümseme olur. Benfica gibi bir takımın 4 gol yemesini tahmin etmek zor" ifadelerini kullandı.

"SAHNEYE AUBAMEYANG ÇIKTI"

Mücadelede hat-trick yapan Aubameyang hakkında da konuşan Tuchel, "Turu lehimize çevirmeye kararlıydık. Bugün sahneye Aubameyang çıktı. Benfica harika bir takım fakat bence haklı bir şekilde çeyrek finale yükseldik. Şimdi Şampiyonlar Ligi yarı finaline yükselmeyi deneyeceğiz" dedi.

Haberin Devamı

Aubameyang, Benfica karşısında attığı gollerle bu sezon 31 maçta 28. golüne ulaştı.