Gazete Vatan Logo
Diğer Sporlar Tiger Woods Meksika'da

Tiger Woods Meksika'da

ABD'li golfçü Tiger Woods, eylül ayının sonunda geçirdiği sırt ameliyatının rehabilitasyon sürecinin "bıktırıcı ve uzun" olacağını söyledi.

Tiger Woods Meksika'da

Dünyaca ünlü golfçü Tiger Woods, Meksika'nın başkenti New Mexico'da düzenlenen "Bridgestone Amerika Golf Kupası" tanıtımı kapsamındaki "Golf Clinic" etkinliğine katıldı.

Etkinlik sırasında genç golfçülerle bir araya gelen 39 yaşındaki Woods, geleceğin golfçülerine önerilerde bulunmasının ardından basın toplantısı düzenledi.

Son olarak 23 Ağustos'taki Wyndham Şampiyonası'nda sahaya çıkan ve 18 Eylül'de sırtından ameliyat edilen Woods, "Rehabilitasyon süreci, bıktırıcı ve uzun olacak. Patlayıcılığımı yeniden kazanmak zaman alacak. Formuma kavuşmak, aylar sürecek sıkı bir çalışma gerektiriyor" ifadelerini kullandı.

Golf tarihinin en önemli oyuncularından kabul edilen ve dünyanın en fazla kazanan sporcuları listesinde birçok kez zirvede yer alan Woods, benzer operasyonu geçiren isimlerin sağlığına kavuşmasının bir yılı bulduğunu paylaşarak, "Umarım ağrılarımdam kurtulmak bu kadar sürmez" dedi.