Gazete Vatan Logo
Galatasaray Tiote'ye check-up engeli

Tiote'ye check-up engeli

G.Saray'ın İstanbul'a getirdiği Fildişili oyuncu sağlık kontrolüne takıldı.

Tiote'ye check-up engeli

30 yaşındaki oyuncunun yapılan tetkiklerinde menisküs problemi olduğu ve sol bacağının sağ bacağına göre daha kuvvetsiz olduğu belirlendi. Yaşanan bu gelişmeler üzerine sarı-kırmızılılar transferden vazgeçti.

SPOR Toto Süper Lig’de Karabük’ün ardından Akhisar Bld.’yi de yenerek 2’de 2 yapan G.Saray, ön libero transferi için prensipte anlaşarak önceki gün İstanbul’a getirdiği Newcastle United’ın Fildişi Sahilli oyuncusu Cheick Tiote’nin sağlık kontrolünde problem çıktığı için imzadan vazgeçti. Daha önce 2 kez ciddi şekilde diz sakatlığı geçiren 30 yaşındaki oyuncu için kulübün sponsoru olan hastanede detaylı bir inceleme yapan sarı-kırmızılıların sağlık heyetinin verdiği raporda, oyuncuda menisküs problemi olduğu ve sol bacağının sağ bacağına göre daha kuvvetsiz olduğu ifade edildi.

DE JONG AN MESELESİ

DÜN yaşanan bu gelişmeler üzerine ibre, sarı-kırmızılılara Wesley Sneijder’in menajeri Guido Albers’in geçtiğimiz hafta önerdiği Los Angeles Galaxy’nin Hollandalı orta sahası Nigel de Jong’a döndü. G.Saraylı yöneticiler, teknik direktör Jan Olde Riekerink’in de ısrarla takımda görmek istediği 31 yaşındaki orta sahayı bugün İstanbul’a getirerek sağlık kontrolünden geçirmek için harekete geçti.
DAHA önce ‘ABD’den evrakları yetişmez’ korkusuyla transferi askıya alınan De Jong için kulübü Los Angeles Galaxy’ye herhangi bir bonservis ücreti ödenmeyeceği ve Hollandalı orta sahayla da yıllık 2.2 milyon Euro’dan 2+1 yıllık kontrat imzalanması planlanıyor.

Haberin Devamı