Gazete Vatan Logo
TBL TOFAŞ Sezonu Açtı!

TOFAŞ Sezonu Açtı!

TOFAŞ Spor Kulübü 2016-2017 sezonunu açtı. TOFAŞ’ın yeni logo ve formalarının tanıtıldığı açılış töreni renkli görüntülere ev sahipliği yaparken, 4 Ekim Salı günü Nilüfer TOFAŞ Spor Salonu’nda gerçekleştirilen etkinlikte basketbol severler spora ve müziğe doydu.

TOFAŞ Sezonu Açtı!

Türk basketbolunun efsaneleri arasında yer alan ve önümüzdeki sezon yeniden Spor Toto Basketbol Süper Ligi’nde başarıyı hedefleyen TOFAŞ Spor Kulübü, yeni logo ve formaların lansmanının da yapıldığı tören ile 2016-2017 sezonunu açtı.

Nilüfer TOFAŞ Spor Salonu’nda tribünleri dolduran 4000’den fazla Bursalı basketbol severin katılımı ile gerçekleşen organizasyonda sevilen rock grubu Gripin, ekranlardan tanıdığımız Action Team ve Euroleague Dance Challenge Şampiyonu Zalgiris Kaunas Gösteri Ekibi tribünleri coşturdu.

Bursa halkının yoğun ilgi gösterdiği organizasyonda Tofaş Spor Kulübü’nün 2016-2017 kadrosunun tanıtımı ve Tofaş Spor Kulübü oyuncularının katıldığı smaç show büyük coşku ile karşılandı. Yeni Nesil Tofaş Projesi miniklerinin de parkeye çıkışı gecede renkli görüntülere sahne oldu.

Açılış töreninde bir konuşma yapan TOFAŞ CEO’su ve TOFAŞ Spor Kulübü Başkanı Cengiz Eroldu,

Bursa’yı bir basketbol şehri haline getirmeyi arzuladıklarını vurgulayarak, “TOFAŞ sadece sanayide değil, basketbol başta olmak üzere birçok spor dalında da önemli bir lokomotif.” “Bursa dendiğinde insanların aklına basketbol da gelsin istiyoruz. Bununla birlikte “Yeni Nesil Tofaş” adını verdiğimiz ve tüm Bursa'yı içine alacak projeyle, basketbola gönül veren çok sayıda çocuğumuza ve gencimize destek vereceğiz. Bir süre sonra bu projeyi ülkemizin birçok şehrinde hayata geçirerek basketbolu Türkiye’de yaygınlaştırmayı hedefliyoruz. Kulübümüzün atılımını ve yenilenme heyecanımızı siz tüm sporseverlere hissettirmek istedik. Spor kulübümüzün logo değişimi ve yeni formalarımız da bunun bir parçası. Kulübümüzü ve Bursa’yı yansıtan renklere olan tutkumuzu logo ve formalarımıza da taşıdık.” dedi.

Haberin Devamı

TOFAŞ Erkek Basketbol Takımı Baş Antrenörü Orhun Ene ise yaptığı konuşmada,

“2016-2017 Basketbol Süper Ligi Avrupa'nın en iyi 2 liginden biri. Bu ligde bizi zorlu rakipler bekliyor. Kendi sahasında kaybetmeyen ve seyircisiyle güçlü bir atmosfer yaratan takımlar başarılı olacak. Oynanacak her maçta, kazanma adına elimizden gelen mücadeleyi sonuna kadar sahaya yansıtacağız. Ancak taraftarlarımızın bize katacağı güç, her şeyden daha değerli. Bu salon, bizi seven, destekleyen taraftarlarla dolduğunda eminim ki gücümüz iki katına çıkacak. Önümüzdeki sezon kazanacağımız maçlar ve oynayacağımız basketbolla, Bursalı basketbol severlerle salonumuzu tıpkı geçmişte olduğu gibi yeniden doldurmak istiyoruz.’ diyerek taraftarlardan da destek istedi.

Haberin Devamı