Gazete Vatan Logo
Galatasaray Tolga Ciğerci, Almanya yolcusu

Tolga Ciğerci, Almanya yolcusu

Galatasaray'ın başarılı orta saha oyuncusu Tolga Ciğerci, Almanya'ya gitti.

Tolga Ciğerci, Almanya yolcusu

Galatasaray'ın bu sezonki jokeri olan Tolga Ciğerci, beklentilerin çok üzerinde bir performans ortaya koyarken, 6 haftada attığı 5 golle gizli kahraman olmayı da başardı. Tolga Ciğerci bu performansının ardından ise sakatlanmaması için dinlendirilecek.

TOLGA CİĞERCİ ALMANYA'YA GİDİYOR

Galatasaray Sağlık Kurulu'nun, eklem kapsülünde oluşan ödem nedeniyle dinlendirme kararı aldığı Galatasaraylı futbolcu, dün Almanya'ya gitti.

4 yıl önce eklem kapsülü ve stres kırığından ötürü Münih'te ameliyat olan futbolcunun operasyonunu yapan ve durumunu sürekli takip eden kliniğe de gözükmesi adına Tolga, dün özel izinle Almanya'ya gitti.

Galatasaray'da Tolga Ciğerci Milli Takım alınacak mı?

Eklem kapsülünde ödem oluşan ve Galatasaray Sağlık Kurulunun uzun süreli bir sakatlık yaşamaması adına en az 2-3 hafta dinlendirilmesini ön gördüğü Tolga Ciğerci'nin, tüm MR sonuçları, tetkikleri ve tedavi programı Lucescu ve A Milli Takım Sağlık Kuruluna gönderildi.

MİLLİ TAKIMA ALINMAYACAK

Galatasaray Kulübü ve Sağlık Kurulu, bu hafta A Milli Takım aday kadrosunu açıklayacak olan Lucescu'dan kısaca Tolga Ciğerci'nin kötü bir durum, sakatlıkla karşılaşmaması adına Milli Takımdan affını istedi.

Haberin Devamı

(Futbolarena)