Gazete Vatan Logo
Futbol Tolga Ciğerci formayı giydi!

Tolga Ciğerci formayı giydi!

Galatasaray'la sözleşmesini karşılıklı olarak fesheden Tolga Ciğerci, Fenerbahçe'yle sözleşme imzaladı.

Tolga Ciğerci formayı giydi!

EZELİ rakipler arasındaki transfer alışverişine son gün F.Bahçe de katıldı. Gremio’dan renklerine kattığı Jailson ile dün mukavele imzalayan sarı-lacivertliler gün içinde de 1-2 gün önce G.Saray ile sözleşmesini karşılıklı olarak fesheden Tolga Ciğerci’yi transfer etti.

G.SARAY’DA teknik direktör Fatih Terim’in kendisini kadroda düşünmediğini açıklamasının ardından başkan Mustafa Cengiz’in ifadesiyle “Yan gelip yatmak” yerine 2 milyon Euro’yu bırakan gurbetçi oyuncunun F.Bahçe’ye transferi günün bombası oldu.

OYNARSA PARASI ARTACAK

KANARYA bonservisi elinde olan 26 yaşındaki futbolcuyu 1+1 yıllığına transfer etti. Kalması durumunda G.Saray’dan 2 milyon Euro alacak olan Tolga’nın 500 bin Euro’ya Kanarya ile anlaştığı iddia edildi. Ancak gurbetçi futbolcunun forma şansı bulması durumunda alacağı maç başılarla ücreti daha da artacak.

SAKATLANIRSA SÖZLEŞME İPTAL!

BU arada yönetimin Tolga’nın sözleşmesine özel bir madde koydurduğu öğrenildi. Buna göre daha önce sakatlık yaşadığı ayak parmaklarından benzer bir problem oluşması durumunda sözleşmesi feshedilecek.

Haberin Devamı