Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Tolgay Arslan için fiyat yükselttiler!

Tolgay Arslan için fiyat yükselttiler!

Almanya ekibi, Kartal’ın yıldızı için gözünü kararttı. Son olarak 5 milyon Euro’luk (26 milyon TL) teklifi geri çevrilen Bundesliga temsilcisi, önerisini 7 milyon Euro’ya (37 milyon TL) yükseltti.

Tolgay Arslan için fiyat yükselttiler!

Kara Kartal’ın başarılı ön liberosu Tolgay Arslan, transfer döneminde ön plana çıkan isimler arasında yer almaya devam ediyor. Siyah-Beyazlılar’da geçen sezon 43 karşılaşmada görev yapan 27 yaşındaki futbolcuya, Almanya Bundesliga ekibi Stuttgart’ın ilgisi sürüyor. Geçen sezondan beri Tolgay için girişimlerde bulunan ancak 5 milyon Euro’dan yükseğe çıkmaması sebebiyle istediğini alamayan Almanya ekibi, yine devreye girdi. Stuttgart’ın son olarak Kara Kartal’ın kapısını menacerler aracılığıyla çaldığı ve 7 milyon Euro önerdiği öğrenildi.

Küçülmeye gidiliyor...

Beşiktaş’la olan sözleşmesini yıllığı 2 milyon Euro’dan 4 sezonluğuna uzatan Tolgay Arslan, ilk etapta Siyah- Beyazlılar’la yola devam etmeyi planlıyor. Ancak kulübün mali olarak küçülmeye gitmesi sebebiyle Başkan Fikret Orman’ın, teklifin beklenen seviyede olması halinde Tolgay’ın gidişine olumlu bakabileceği konuşuluyor.


(Fanatik)