Gazete Vatan Logo
Kayseri Spor Tolunay Kafkas isyan etti!

Tolunay Kafkas isyan etti!

Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, Fenerbahçe'ye 1-0 mağlup oldukları maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Tolunay Kafkas isyan etti!

Tolnay Kafkas'ın açıklamaları şöyle;

"Biliyorsunuz kalite bu işte en önemli rol. Van Persie'nin attığı müthiş bir frikik golü var. Onlar bizim girdiğimiz pozisyonlara girse, çerçeveyi buluyorlardı. Genç oyuncularımız var. Zorluklar içerisinden geldik buraya. Oyun anlayışımızı geliştireceğiz, daha sıkı çalışacağız. Hedefimiz ligde kalmak. Bu sene Kayserispor ligde tutunursa, önümüzdeki sezon eski Kayserispor gelecektir. Devre arasına kadar puanları toplayıp, sonra takviyelerle ligde kalmak için gerekeni yapacağız"

"Kayserispor'un oynadığı oyun ile aldığı neticeler doğru orantılı değil. Her hafta kazanabilecek, puan çıkartabilecek oyun oynadık. 8 haftanın 6,5'unda belli prensiplerle oynamaya çalışan bir Kayserispor var. Ben antrenörüm şansına da inanırım"

"Kalkavan'a şunu söyledim, ben uzun zamandır hakemlerle ilgili bir şey söylemiyorum. Benim oyuncularım ile rakibin oyuncularına davranışlar arasında fark var. Bizim öncelikle bir onurumuz var. Doğru davranacak. Nasıl büyük takım oyuncularına davranıyorsan, bizim oyuncularımıza da aynı ilgiyi göstereceksin Mete Kalkavan. Bunu yapacaksın. Gerisini MHK yapacak. Yapmazsa, gerekirse 10 yıl ceza alırım. İnsanlık onuruna yapılan her şeyin karşısındayım. Önce onurumuz var"

Haberin Devamı