Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Topal ile Alves evet dedi

Topal ile Alves evet dedi

F.Bahçe, iki yıldızıyla sözleşme yenilemek için büyük ölçüde el sıkıştı.

Topal ile Alves evet dedi

Yeri kolay doldurulamayacağı düşünülen Mehmet Topal’ın yıllık ücretine zam yapıldı. Milli oyuncuyla 3 senelik mukavele üzerinde prensipte anlaşıldı. Bruno Alves ise 1.8 milyon Euro’luk teklife yeşil ışık yaktı.

F.BAHÇE iç transferde iki yıldızıyla büyük ölçüde anlaşmaya vardı. Sarı-lacivertliler, Mehmet Topal’ın hem takıma yaptığı katkıyı hem de yerinin kolay doldurulamayacağını düşünerek milli futbolcunun yıllık ücretine zam yaptı. İspanya ve İngiltere’den teklifler alan ancak “Önce kulübümle anlaşma zemini arayacağım” diyerek son ana kadar bekleme kararı alan Mehmet, bir anlamda bunun karşılığını almış oldu. F.Bahçe, takım içinde çok sevilen 30 yaşındaki futbolcu ile 3 yıllık mukavele üzerinde prensip anlaşmasına vardı.
GİDERAYAK KABUL ETTİ
KANARYA ayrıca Bruno Alves’in de mukavelesini yeniliyor. Sarı-lacivertli takımdan senelik 2.5 milyon Euro alan Alves artık 34 yaşına geldi. Kanarya, Portekizli stopere senelik 1.8 milyon Euro önermişti. Porto’nun da talip olduğu tecrübeli oyuncu da tatile çıkmadan önce bu öneriye yeşil ışık yaktı. Antrenmanlardaki sert hareketleri başta olmak üzere çeşitli sebeplerden takım arkadaşlarının çok sıcak yaklaşmadığı Alves’in önümüzdeki günlerde resmi mukaveleye imza atması bekleniyor.

Haberin Devamı