Gazete Vatan Logo
Gaziantepspor Topçu mutlu, Karaman üzgün

Topçu mutlu, Karaman üzgün

Gaziantepspor'un hocası Mutlu Topçu ile Çaykur Rizespor'un hocası Hikmet Karaman maç sonra basın toplantısında konuştu.

Topçu mutlu, Karaman üzgün

Çaykur Rizespor'u 2-0 mağlup eden Gaziantepspor'un teknik direktörü Mutlu Topçu karşılaşmada iyi mücadele ettiklerini ve haklı olarak aldıkları 3 puana sevindiklerini söyledi.

Gaziantepspor'un teknik direktörü Mutlu Topçu, karşılaşmada oyuncularının iyi mücadele ettiklerini ve son haftalarda iyi bir çıkış sağladıklarını belirterek şöyle dedi:

"Bir genelleme yaparsak bir dönüşümüz oldu. Ne olduysa bu pozitif durumumuz Gençlerbirliği maçından sonra oldu. Geçen hafta hem mücadele hem de oyun anlamında iyi oynadık. Futbolcu arkadaşlara çok teşekkür ediyorum. Rakibe pozisyon vermediler. İkinci yarı biraz daha uzun toplarla oynadılar. Çok memnunum inşallah önümüzdeki hafta Antalyaspor maçından da iyi bir skorla ayrılırız."

"Gaziantepspor'u tebrik ederim"

Çaykur Rizespor teknik direktörü Hikmet Karaman ise kötü bir zeminde oynadıklarını söyleyerek, "İlk 45 dakika çok kötü bir zeminde oynadık. 2-0 geriye düştük. Oyunu biraz güzelleştirmemiz lazımdı ama bu sahada mümkün değildi. Gaziantepspor hak ederek hakkıyla maçı kazandı. Bu yüzden Gaziantepspor'u tebrik ederim, İkinci yarıda biraz toparlanmaya çalıştık. İyi pozisyonlar bulduk. Oyuncularımız, ikinci yarıda iyi mücadele verdi, ama atı alan Üsküdar'ı geçmişti" diye konuştu.

Haberin Devamı