Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Topuk Yaylası'nda kritik gelişme!

Topuk Yaylası'nda kritik gelişme!

Düzce’deki araziyi 49 yıllığına devletten kiralayan sarı-lacivertliler, tesislerin hızla değerlenmesi nedeniyle harekete geçti

Topuk Yaylası'nda kritik gelişme!

Yönetim kurulu, satın alma işlemi gerçekleştiği taktirde tesislere yapılan yatırımları daha da artırmayı planlıyor

Sarı-lacivertli yönetim, Düzce’deki Fenerbahçe Resort ve Sport Topuk Yaylası Tesisleri’nin tapusunu almak için kolları sıvadı.

Görkemli tesislerin yer aldığı araziyi 49 yıllığına kiralayan Fenerbahçe Yönetimi buraya yatırımlarını devam ettirmeyi planlıyor. Ancak sarı-lacivertliler öncelikle arsanın tapusunu almayı hedefliyor.

Fenerbahçe Kulübü, Başkan Aziz Yıldırım’ın önderliğinde tesisleri yaptıktan sonra gerek yurt içi gerekse yurt dışından birçok kulüp burada kamp yapmak için sarı-lacivertlilerin kapısını çalmaya başladı. Tesisler son dönemde talepleri karşılamakta zorlanıyor.

Tesis sayesinde bölgenin tanınması, arazi fiyatlarını da ciddi biçimde artırdı. Ardından birçok kulüp benzer şekilde çevre bölgelerde arazi arayışlarına başladı. Fenerbahçe Yönetimi uzun vadeli yapılan planlar çerçevesinde tesisleri inşa ettiği arazinin tapusunu almak için harekete geçti. Satın alma işlemi gerçekleştiği taktirde kulübün buraya yatırımları daha da artıracağı ifade edildi.

Haberin Devamı

Fenerbahçe Resort ve Sport Topuk Yaylası Tesisleri, İstanbul’a ve Ankara’ya yakınlığının yanı sıra doğası ile kısa sürede çok cazip bir yer haline geldi. Fenerbahçe Kulübü bünyesindeki takımlar 4 yıldır Topuk Yaylası’nda kamplarını gerçekleştiriyor. Türkiye’den ve yurt dışından birçok takım da tesislerin kalitesi ve iklim nedeniyle son yıllarda kamp için Topuk Yaylası’nı tercih ediyor. (skorer)