Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Töre raporları Karanlık'ta bıraktı

Töre raporları Karanlık'ta bıraktı

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın Gökhan Töre'ye kızmasının asıl nedenini VATAN açıklıyor!

Töre raporları Karanlık'ta bıraktı

BEŞİKTAŞ Başkanı Fikret Orman, 25 Mart’ta verdiği röportajda Gökhan Töre’yi sert şekilde eleştirmişti. Orman’ın gerekçesi, Gökhan Töre’nin siyah-beyazlı kulübün sağlık heyeti yerine Beşiktaş’ın geçen sezonki doktoru Ertuğrul Karanlık’a tedavi olması ve operasyon öncesi çekilen fotoğrafın sosyal medyada paylaşılmasıydı.

ANCAK Orman’ın, Gökhan’a kızmasının asıl nedeni bundan öte genç futbolcunun siyah-beyazlı ekibin sağlık kuruluna karşı sergilediği tavırdı... Hatırlanacağı gibi Gökhan’ın sağ ayağındaki damar tıkanıklığı teşhisini Beşiktaş Sağlık Kurulu Başkanı Sarper Çetinkaya koymuş, raporları inceleyen Ertuğrul Karanlık ise bunu reddedip sorunun sinir sıkışması olduğunu belirtmişti. Ancak renkli doppler çekilmesinin ardından Çetinkaya’nın teşhisinin doğru olduğu ortaya çıkmasına rağmen Gökhan, tedavisini “Kendi doktorum” dediği Karanlık’ın yapmasını istemişti.

‘BİZİM KURALLARIMIZ VAR’

GÖKHAN, Münih’e gitti ve burada sağ ayak bileğindeki damara anjiyo yapıldı. Ardından siyah-beyazlıların sağlık kurulu, Gökhan’dan yapılan operasyonun belgelerini talep etti. 24 yaşındaki oyuncu ise “Benim doktorum Ertuğrul Karanlık. Tedavimi o yapıyor. Raporlarım da onda” yanıtını verip operasyonun yapıldığı klinikte hazırlanan raporları göndermedi.
BU durumu öğrenen Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, genç oyuncuya çok sinirlendi. 25 Mart’ta verdiği röportajda da bu durumu sakladı ancak öfkesini de gizleyemedi ve Gökhan’ın Ertuğrul Karanlık’la çekilen fotoğrafından hiç hoşlanmadığını belirtip “Burası Langaspor değil. Beşiktaş’ta her şey kuralına göre olur. Gökhan cezası varsa, ödeyecek. Bir an önce iyileşip formasını almak için çaba sarfetsin” ifadelerini kullandı.
E-POSTA İLE GÖNDERDİ
ERTESİ gün ise kulübün idari menajeri, Gökhan Töre’yle bir kez daha irtibata geçti. Başkanın sözlerini hatırlatıp raporların kulübe ulaştırılması gerektiğini vurguladı. Bunun hemen ardından da Ertuğrul Karanlık’tan kulübe bir e-posta ulaştı.
BÖYLECE operasyonun gerçekleştiği klinikte 22 Mart tarihinde hazırlanmış olan raporlar, 26 Mart’ta gönderilmiş oldu. Tam da Sarper Çetinkaya’nın dediği gibi başarılı bir anjiyo operasyonunun yapıldığını gösteren raporlar, Gökhan’ın sağlık heyetindeki dosyasına konuldu.

Haberin Devamı