Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Toroğlu'ndan şok tepki!

Toroğlu'ndan şok tepki!

Futbol yorumcusu Erman Toroğlu, Beşiktaş maçı yazısında Slaven Bilic için 'Bilic şimdi oldu piliç' başlığını attı.

Toroğlu'ndan şok tepki!

Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi'nde Asteras Tripolis ile 1-1 berabere kaldığı maçı Fotomaç gazetesine değerlendiren Erman Toroğlu, yazısının başlığını 'Bilic şimdi oldu piliç' şeklinde attı. İşte Toroğlu'nun değerlendirmeleri:

Tripolis haddini bilerek oynadı, ya Beşiktaş? Onu da Bilic'e sormak lazım

Futbol ukalalık kaldırmaz.

Şımarıklık kaldırmaz. Ciddiyet ister. Rakibe saygı ister. Daha da önemlisi haddini bilmek ister.

Beşiktaş kaddro olarak rakibine göre daha iyi bir takım.

Bu Asteras Tripolis takımı ile 10 maç yapsalar 9'unda yenerler.

Asteras Tripolis Beşiktaş'a göre zayıf bir takım. Oma o Asteras Tripolis takımı haddini bilerek oynadı, haklı bir beraberlik aldı.

Biraz daha yüklenebilseler son dakikada galip de gelirlerdi.

Beşiktaş'ta son zamanlarda tehlikeli bir görüntü var; Futbolcular oynuyor gibi yapıyorlar. Seyirciyi de aldatıyorlar, kendilerini de. Ama sahada oynamıyorlar. Dün gece hiçbir Beşiktaşlı futbolcu yüzde elli randımanın üstüne çıkmadı.

Bizde şu sıralar en moda bahane sahanın zemini. Başı sıkışan sahanın zemininden başlıyor buna bir de rüzgarı da ekleyenleri bile var. Milli Takım son maçta rüzgardan dolayı başarısız olmuştu (!) Hatırlarsınız açıklamaları... Dün gece de Bilic sanırım sahanın zemininden bahseder herhalde!

Haberin Devamı

DEMBA BA NEREDE?

Beşiktaş'ın bu sezon çok şeyler beklediği Pektemek oynuyor, tat vermiyor.

Cenk Tosun oynuyor o da tat vermiyor. Demba Ba'yı arıyorsun oynatmak için, sakat diyorlar. İnsanın aklına tuhaf tuhaf şeyler geliyor.

Acaba o büyük umutlarla Demba Ba transfer edilirken mi sakat geldi? "Kulüplerimiz transferleri yaparken alacakları yıldız futbolcuları çok iyi sağlık testinden geçiremiyorlar mı?" diye düşünmeden edemiyor insan...

Daha önce de lig maçı sonrasında söylemiştim; yeni gelen bir teknik adam için benim toleransım 8 haftadır diye. Şimdi yine tekrar ediyorum; Beşiktaş'ın teknik direktörüne değil 8, tam 88 hafta verseniz yine de siyahbeyazlılarda değişen bir şey olmayacaktır.

Beşiktaşlı taraftarlar belki şimdi biraz kırılacaklar bu sözlere ama görünen köy bu!

Haberin Devamı

İnşallah yanılan biz oluruz sevinen Beşiktaşlı taraftarlar olur. Dünkü rakip ve Beşiktaş'a bir bakın.

Aradaki güç dengelerine bakın, bir de sonuca bakın!

Dünkü maç için söylenecek tek söz var; Bilic oldu piliç! İlerde kızartırlar mı haşlama mı yaparlar yoksa suyuna çorba mı bilmiyorum.

Aslında bu transferlerin alımında ve kadroda onun etkisi ve yetkisi ne kadar

çok merak da etmiyor değilim.

AH ŞU MENAJERLER

Yeni transfer Sosa alkışlarla geldi, dün sahada yedek kulübesinde bekledi, oyuna sonradan girdi. Büyük umutlarla alınan onlar bu maçlarda oynamayacaklar da hangi maçlarda oynayacaklar?

Bu futbolcular Avrupa maçlarında oynasın diye alınmadılar mı? Son yıllarda Türk takımlarını teknik direktörler ile yöneticiler değil, menajerler kurmaya başladı. Aslında bu futbolcuları kimler getiriyorsa o menajerleri yedek kulübesine oturtup ibreti alem için seyircilere göstermek lazım. Şu anda menajerler kulüpleri teslim almış durumda.

Diyeceksiniz ki yöneticiler ne iş yaparlar?

Herhalde onlar da güle oynaya bunlara teslim oluyorlardır. Ne diyelim ki bir

Haberin Devamı

bildikleri vardır, bizim bilmediğimiz!