Gazete Vatan Logo
Trabzonspor Trabzon'da her şey 'VAR' gol yok

Trabzon'da her şey 'VAR' gol yok

Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında Trabzonspor ile BB Erzurumspor yenişemedi. Maça ise VAR damgasını vurdu.

Trabzon'da her şey 'VAR' gol yok

RAKİPLERİNİN puan kaybettiği haftada bir galibiyetle yukarı tırmanışını sürdürecek Trabzon muradına eremedi. Milli maç arası öncesine göre daha tutuk, ritmi kaybetmiş görünen Karadeniz ekibi dişe dokunur tek pozisyon bile bulamadan golsüz beraberliğe razı oldu.

YİNE Rodellega/Burak ikilisiyle ve artık belli olmuş gibi görünen -Yusuf her zaman girebilir- takım omurgasıyla hızlı başladı Trabzon. Abdülkadir’in uyarıları ciddiye almış hareketliliği dahil, Pereira destekli kanat bindirmeleri, istekli Amiri, Erzurum ceza alanı çevresinde tehlikeli karışıklıklar yarattı. 6. dakikada Özer’in attığı ama VAR’la iptal edilen golü enerjisini sanki birden aldı götürdü Fırtına’nın... Burak’ın klasik ofsayt takıntısı ancak etkisizliği, bir tane doğru top kullanmayan Sosa başta olmak üzere oyundan çok debelenme hâkim oldu!

RODELLEGA OYNADI!

RODELLEGA’NIN biri direğe takılan olmak üzere iki denemesi tribünleri ayağa kaldırdı. 37 ve 39’da Emrah ve Sunu’nun şutlarında Onur herhangi bir sıkıntıya izin vermedi. Trabzon 2. yarıya Onazi/Kucka, Amiri/Ekuban değişikliğiyle başladı. Bu olumlu bir katkı getirmedi. Hareketli, futbol kalitesi kötü mücadelenin içinde Rodellega’nın çabası dikkat çekiciydi.

Haberin Devamı

56’daki zor pozisyonda vuruşu az farkla auta gitti. 67’de Bülent Yıldırım ona yapılan hareketi penaltı olarak değerlendirse de VAR bunu da iptal etti. Yusuf’un da dahil olduğu çırpınışlar da sonuç vermeyince 3 puan serisi biterken lig 4.’lüğü fırsatı da tepildi. İki eski Trabzonlu Egemen ve Özer’in azimleri görülmeye değerdi.

Yusuf’a yine kesik!

AVRUPA kulüplerinden transfer teklifleri almasının ardından sezona düşük performansla başlayan Yusuf Yazıcı arka arkaya 2. kez 11’e giremedi. Kasımpaşa maçında sarı kart cezalısı olan yetenekli futbolcu, Akhisar karşısında son 18 dakika oyuna girerken BB Erzurum önünde de hocası Ünal Karaman tarafından yedek bırakıldı.