Gazete Vatan Logo
Trabzonspor Trabzon'da işlem Okay

Trabzon'da işlem Okay

Süper Lig'in 9. hafta maçında Trabzonspor, Sivasspor'u deplasmanda 2-0 yenerek 4 maçın sonunda galibiyetle tanıştı.

Trabzon'da işlem Okay

KAZANAMAMAK kaos olurdu Trabzon için. Galibiyeti bulunmayan Sivas’la oynamak önemli bir handikap gibi gözükse de bu kez işler yolunda gitti. Şota forvete bu kez Deniz’i koymuştu. Fakat onun Boye ve İbrahim gibi iki güçlü stoperin arasında kaybolması sonrası ileride çoğalamadı bordo-mavililer. Kilidi açmak için bir duran top gerekiyordu, o da 13’te geldi. Soldaki serbest vuruştu Marin uzak direğe kesti. Okay’ın saçları ile değdiği top fileleri gitti. 27’da Cavanda’nın ortasında Deniz kafayı vurdu, kaleci Setkus’tan seken topu Medjani tamamlayamadı.

ESTEBAN DUVAR ÖRDÜ

50’DE farkı ikiye çıktı. Marin ortaladı, savunmadan seken topa Okay mermi gibi vurdu, takımını rahatlattı. Fakat 4 dakika sonra aynı pozisyon içinde iki sarı kart birden görmeyi başaran Cavanda, havayı bozsa da onun imdadında Boye yetişti ve o da kızararak sayıları eşitledi.

UZUN süre kazanamamanın verdiği panikle olsa gerek, son yarım saatte geriye çekilen Fırtına’yı ablukaya alan Sivas, kalede ‘Onur’vari bir performans ortaya koyan Esteban’ın ördüğü duvarı aşamazken 3 puanı alan Fırtına derin bir ohh çekti.

Haberin Devamı

Bu skorun ardından Trabzonspor, puanını 13 yaptı, Sivasspor ise 6 puanda kaldı.