Gazete Vatan Logo
Trabzonspor Trabzon'da M'Bia sevinci

Trabzon'da M'Bia sevinci

Trabzonspor, Lüksemburg'un Differdange 03 takımı ile yapacağı maçın hazırlıklarını Almanya kampında tamamladı.

Trabzon'da M'Bia sevinci

Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turunda yarın Lüksemburg'un Differdange 03 takımı ile yapacağı maçın hazırlıklarını Almanya kampında tamamladı.

Teknik direktör Şota Arveladze yönetiminde gerçekleştirilen ve ilk 15 dakikası basın mensuplarına açık tutulan antrenmana sakatlığı bulunan Deniz Yılmaz ile Stephane M'bia dışında tüm oyuncular katıldı.

İdmanın basına açık bölümünde futbolcular, pas çalışması gerçekleştirdi.

M'bia, antrenmanı yürüyüşle tamamladı

Trabzonspor ile 2 Temmuz'da sözleşme imzalayan ancak Trabzon'daki ilk çalışmada sakatlanan Kamerunlu futbolcu Stephane M'bia, ilk kez basına açık bir antrenmanda yer aldı.

Pas çalışması sırasında ayağının çime takılması sonucu sağ dizinde ödem oluşan ancak Almanya kampına getirilen M'bia, kampın 5. gününde ilk saha çalışmasına katıldı.

Almanya kampında bugüne kadar kamp yapılan otelin kondisyon salonunda çalışan futbolcu, basına açık bölümde saha etrafında yürüyüş yaptı.

Lüksemburg'a yolculuk yarın

Trabzonspor, Differdange 03 ile yapacağı karşılaşma için yarın(23 Temmuz) Lüksemburg'a gidecek.

Haberin Devamı

Kamp yaptığı Trier kentinden 40 kilometre uzaklığı sebebiyle maç günü Lüksemburg'a gitmeyi tercih eden bordo-mavili takım, karşılaşmanın ardından tekrar kamp yerine dönecek. Karadeniz ekibi, çalışmalarını 28 Temmuz'a kadar Trier'de sürdürecek.