Gazete Vatan Logo
Trabzonspor Trabzon Samba'dan vazgeçti!

Trabzon Samba'dan vazgeçti!

Trabzonspor, imza için getirdiği Kongolu stoper Christopher Samba ile anlaşmaktan vazgeçti.

Trabzon Samba'dan vazgeçti!

Trabzonspor, imza için Türkiye’ye getirdiği Kongolu stoper Christopher Samba’yla anlaşamadı. Oyuncuyu Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirien bordo-mavili ekip, daha sonra Samba ile anlaşamadıklarını duyurdu. Trabzonspor'dan yapılan açıklamada, "Serbest statüdeki profesyonel futbolcu Veijeany Christopher Samba'nın kulübümüze transferi konusunda yapılan görüşmeler olumsuz sonuçlanmış olup, kulübümüz bu transferden vazgeçmiştir" denildi.

Kulüp genel sekreteri Köksal Güney, yaptığı açıklamada, 31 yaşındaki stoper Samba ile bir dizi görüşme yapıldığını, bunun sonucunda futbolcuyla karşılıklı olarak anlaşma sağlanamadığını belirtti.

Anlaşma sağlanamaması konusundaki nedeni açıklamak istemediğini kaydeden Güney, "Teknik heyetin yaptığı araştırmalar ve futbolcuyla ilgili bilgiler var. Sadece şunu söyleyebiliriz; Samba ile yapılan görüşmeler sonucunda anlaşma sağlanamadı" diye konuştu.

Güney, futbolcunun anlaşma sağlanamaması nedeniyle kentten ayrıldığını kaydetti.

ÖZEL UÇAKLA GELMİŞTİ

Trabzonspor Kulübü Genel Menajeri Serhat Altıncı ile Londra'dan özel uçakla dün kente gelen Kongolu oyuncu, havalimanı çıkışında gazetecilere, "Burada güzel şeyler yapacağımıza inanıyorum. Trabzonspor'a geldiğim için mutluyum" açıklamasında bulunmuştu.

Haberin Devamı

Tecrübeli stoper, Hertha Berlin, Blackburn, QPR ve son olarak Dinamo Moskova gibi takımlarda forma giymişti.