Gazete Vatan Logo
Trabzonspor Trabzonspor anlaşmaya vardı

Trabzonspor anlaşmaya vardı

Trabzonspor, Okay Yokuşlu'nun sözleşmesinin uzatılması konusunda anlaşmanın sağlandığını açıkladı.

Trabzonspor anlaşmaya vardı

Spor Toto Süper Lig ekibi Trabzonspor, genç oyuncusu Okay Yokuşlu hakkında son kararını verdi. Trabzonspor Yusuf Yazıcı'dan sonra Okay Yokuşlu ile de sözleşme uzatıyor.

Resmi açıklama yayınlayan Trabzonspor, Okay Yokuşlu'nun sözleşmesinin uzatılacağını ve imza töreninin yarın Şenol Güneş Spor Kompleksi'nde gerçeleşeği ifade edildi.

İşte o açıklama:

"Yapılan görüşmeler sonucunda kulübümüzle oyuncumuz Okay Yokuilu'nun sözleşmesinin uzatılması hususunda anlaşma sağlanmıştır. İmza töreni başkanımız Muharrem Usta'nın katılımıyla yarın (Perşembe) 13.30'da Şenol Güneş Spor Kompleksi Medical Park Arena'da yapılacaktır."

TRABZONSPOR'DAN OKAY YOKUŞLU AÇIKLAMASI

Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Ahmet Çubukçu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Okay Yokuşlu'nun genç yaşına karşın bordo-mavili takımda istikrarı yakalayan oyunculardan biri olduğunu belirtmişti.

"OKAY YOKUŞLU UZUN YILLAR TRABZONSPOR'A HİZMET EDECEK"

Okay'ın takım içinde sevilen bir futbolcu olduğunu ifade eden Çubukçu, "Okay, sevdiğimiz, karakterli bir oyuncu. Yusuf Yazıcı ile anlaştık. Okay'ın da takımda uzun yıllar kalmasını ve başarılara katkı yapmaya devam etmesini istiyoruz." dedi.

Haberin Devamı

"OKAY YOKUŞLU TRABZONDA MUTLU"

Çubukçu, futbolcu ve menajeriyle bir ön görüşme yaptıklarını vurgulayarak, "Kendisi de Trabzonspor'da huzurlu olduğunu söylüyor. Biz de onunla devam etmeyi istiyoruz. Bir sorun çıkacağını sanmıyoruz. Sözleşmesini yakın zamanda uzatacağımızı düşünüyoruz." diye konuştu.