Gazete Vatan Logo
Trabzonspor Trabzonspor- Başakşehir mücadelesi heyecanı Misli.com'da

Trabzonspor- Başakşehir mücadelesi heyecanı Misli.com'da

Süper Lig'in zirvesinde nefesleri kesecek bir maç! Avrupa Ligi'nde aldığı başarılı sonuçlarla bizi gururlandıran Başakşehir, Trabzonspor'a konuk olurken siz de bu karşılaşmanın heyecanını Canlı Bahis ve daha birçok yeni oyun seçeneğiyle Misli.com’da yaşayabileceksiniz. Üstelik ilk 100 TL'lik iddaa oyununuza 10 TL hediye!

Trabzonspor- Başakşehir mücadelesi heyecanı Misli.com'da

Geçtiğimiz hafta Gaziantep FK karşısında 1-1 berabere kalan Trabzonspor, hafta arası erteleme maçında Yeni Malatyaspor'u 3-1 yenip Süper Lig'de averajla liderlik koltuğuna oturdu. Malatya'da sakatlanıp oyundan çıkan Alexander Sörloth'un durumunun iyi olduğu ve son kontrollerine Başakşehir maçından önce bakılacağı belirtildi. Sağ bek Joao Pereira iyileşti, onun yokluğunda forma giyen Kamil Ahmet Çörekçi sakatlandı. Devre arasında takıma katılan Guilherme de sarı kart cezalısı olduğu için zirvede nefesleri kesecek maçta takımını yalnız bırakacak.

Mauro Boselli'den uzatmalarda gelen müthiş kafa golü

Avrupa Ligi Son 16 turu ilk maçında FC Kopenhag'ı 1-0 yenip bizleri gururlandıran Başakşehir ise, geçtiğimiz hafta ligde Göztepe'yi 3-0 yenmişti. Perşembe günkü maçta sakatlanan Enzo Crivelli'nin en az 2 hafta sahalardan uzak kalması bekleniyor. Farklı Göztepe galibiyetinde kırmızı kart gören Alexandu Epureanu da Trabzon'daki kritik maçta forma giyemeyecek. TD Okan Buruk, Crivelli yerine hafta arası Robinho hamlesi yapmıştı. Epureanu'nun yokluğunda Skrtel'in partneri de Carlos Ponck olabilir.

Haberin Devamı

Corona virüs salgını nedeniyle mücadele seyircisiz oynanacak.

Trabzonspor- Başakşehir mücadelesi heyecanı Misli.comda

ÖNE ÇIKAN İSTATİSTİKLER!

- İki takım arasında oynanan son 9 Süper Lig maçında Trabzonspor'un galibiyeti bulunmuyor. (4 beraberlik - 5 mağlubiyet)

- Trabzonspor'un ligdeki son 5 maçının tamamı "KG VAR" bitti, 4'ünde "2.5 ÜST" tercihi de kazandırdı.

- Başakşehir'in ligdeki son 12 maçının 9'unda karşılıklı gol izledik. Son 10 maçın ise 7'si "2.5 ÜST" oldu.

MİSLİ.COM ÜYELERİ NE OYNUYOR?

Tek Maç fırsatıyla iddaa bülteninde yer alan bu Süper Lig mücadelesini kuponlarına alan Misli.com üyelerinin en çok ilgi gösterdiği tercih, Trabzonspor galibiyeti!

Üyelerin %24'ten fazlası bordo-mavililerin evinde hata yapmayacağını düşünüyor. %17'lik kesim ise "KG VAR" tercihini kuponlarına eklemiş.