Gazete Vatan Logo
Trabzonspor Trabzonspor bir transferi daha bitiriyor!

Trabzonspor bir transferi daha bitiriyor!

Bongonda ve Kamil Ahmet’i alan Bordo-Mavililer stoperde de mutlu sona çok yakın. Anlaşma sağlanan Yevhen Khacheridi’nin menajeri, son noktayı koymak için İstanbul’a davet edildi

Trabzonspor bir transferi daha bitiriyor!

Hareketli bir transfer dönemi geçiren Trabzonspor, Celta Vigo’dan ofansif kanat Theo Bongonda ve Eskişehirspor ile sözleşmesi sona eren savunma oyuncusu Kamil Ahmet Çörekçi’nin ardından üçüncü bombayı da patlatmaya çok yaklaştı.

Ukrayna ekibi Dinamo Kiev’le sözleşmesi sona eren Yevhen Khacheridi ile görüşmelere başlayan Bordo- Mavililer, transferi sonlandırmak için 1.98’lik stoperin menajerini İstanbul’a davet etti. Tarafların büyük oranda anlaştığı ve konuyla ilgili resmi açıklamanın 1-2 gün içerisinde yapılacağı öğrenildi. Geçen sezon 20 resmi maçta 1 gol kaydeden ve 41 kez de Ukrayna Milli Takım forması giyen 30 yaşındaki Khacheridi, Beşiktaş-Dinamo Kiev maçlarında 90 dakika sahada kalmıştı.

SAĞ KANADA DOSSEVİ

Sağ kanadını da güçlendirmek isteyen Trabzonspor, Belçika ekibi Standard Liege’de görev yapan Mathieu Dossevi’yi gündemine aldı. 29 yaşındaki Togolu oyuncunun menajeriyle ilk temasın yapıldığı ifade edildi.

(Habertürk)