Gazete Vatan Logo
Trabzonspor Trabzonspor camiası umutlu

Trabzonspor camiası umutlu

Trabzonspor'da, kaybedilen 2 puanın üzüntüsü yaşanıyor ancak yerel basın umutlu...

Trabzonspor camiası umutlu

Lige iki galibiyetle başlayan Trabzonspor'un sahasında Akhisar Belediyespor'la berabere kalarak puan kaybetmesini 'nazar boncuğu' diye niteleyen yerel gazeteler, takımın ortaya koyduğu oyun ve mücadeleyi beğendi, geleceğe dair umut dolu başlıklar attı.

Bursaspor ve Beşiktaş galibiyetlerinin ardından Akhisar Belediyespor'u da yenerek 10 sezon aradan sonra lige 3'te 3 yaparak başlamak isteyen Trabzonspor'da, kaybedilen 2 puanın üzüntüsü yaşanıyor. Teknik direktör Şota Arveladze'nin, ortaya koydukları oyun ve kazanma hırsı nedeniyle tebrik ettiği bordo-mavili futbolcuları, bu tür puan kayıplarında sert eleştirileriyle bilinen yerel basın da eleştirmedi ve geleceğe yönelik olumlu sinyaller alındığını vurgulayan başlıklar attı.

"BU DA NAZARLIK OLSUN"

Karadeniz Gazetesi, "Bu da nazarlık olsun. Hesapta hiç yoktu" başlığını kullanırken, Günebakış Gazetesi, "Trabzon'da Fırtına hız kesti. Bursa ve Beşiktaş'ı deviren Trabzonspor Akhisar'a diş geçiremedi. Nazar boncuğu olsun" başlıklarını kullandı. Son Nokta Gazetesi, "Direkten dönen liderlik. Kaçan balık büyük olur. İlk iki hafta fırtına gibi esen Trabzonspor, Avni Aker'de göze geldi, Akhisar'ı geçemedi" ifadeleriyle maçı okuyucularına duyurdu. Kuzey Ekspres Gazetesi ise, "Bu hiç olmadı. Trabzonspor Akhisar engeline takıldı, 10 yıl sonra 3'te 3 yapma şansını kaçırdı" dedi.

Haberin Devamı

"KARAHİSAR!"

Trabzonspor'un bugüne kadar Akhisar Belediyespor'la oynadığı 7 maçta 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 3 mağlubiyet elde etmesine vurgu yapan Taka Gazetesi ise, "Sürpriz değil, Akhisar! Trabzonspor kritik eşikten geçemedi, yine Akhisar'a takıldı" derken, İlkhaber Gazetesi, "Karahisar! Fırtına dindi, fırsat kaçtı" ifadesini kullandı.

İKİ GÜN İZİN

Trabzonspor teknik direktörü Şota Arveladze, Akhisar Belediyespor maçının ardından milli takım arası nedeniyle oyuncularına 2 gün izin verdi. Trabzonspor hazırlıklarına Çarşamba akşamı yapacağı antrenmanla başlayacak. Bu arada haftayı boş geçirmemek için de komşu ilin takımı Çaykur Rizespor'la Cumartesi akşamı bir hazırlık maçı oynanmasının planlandığı belirtildi.

Haberin Devamı